miércoles, 29 de octubre de 2014

Halloween kake

Kake må man ha til Halloween feiringen ,fjorårets Halloween kake på bloggen finner du her om du vil kikke på den. Her kommer så årets Halloweenkake, du rekker ennå å få den ferdig til selveste Halloween kvelden om det skulle være aktuelt. Inspirert av diverse skrekkfilmer, mumier og blodige vampyrer ble det en to etasjes kake med ett mumie monster nederst og en blodig alien hånd som er på vei ut av den andre delen av kaken.
Om du selv vil prøve deg på denne Halloween kaken trenger du en liten kakebunn ,du finner oppskriften og fremgangsmåten her på bloggen og du trenger også en litt større kakebunn som du finner oppskriften og fremgangsmåten på her på bloggen. Denne gangen valgte jeg å fylle begge kakene med melkesjokoladefluff som du finner her på bloggen. Jeg lagde trippel porsjon av melkesjokoladefluffen da det var en stor og en liten kake som skulle fylles.

Deretter brukte jeg også en boks ferskner, en liten kurv jordebær, en kurv bringebær og kokos til å fylle de to kakene med. Som vanlig når man skal pynte en kake med sukkerpasta så må kaken smøres opp med smørkrem. Også min smørkrem ,som du finner oppskriften på her, ble det lagd dobbelt porsjon av.Når begge kakene vel var smurt opp med smørkrem stakk jeg inn en 8-10 sugrør i den største kaken.
Deretter klipte jeg dem av så nærme kakebunnen som mulig,disse fungerer så som støtte for den lille kaken når den blir satt på toppen. Hvis ikke kan det fort bli for tungt og den største kaken vil synke sammen i midten.Så var det klart for å dekorere med sukkerpasta. Den nederste kaken ble dekt med lag på lag med hvit sukkerpasta, delt opp i remser , for å få effekten av en mumie eller spøkelse om du vil.
 Jeg lagde også ett par grønne blodskutte øyne som tittet ut. Deretter dekte jeg den øverste kaken med de samme remsene , men denne gangen brukte jeg oransj og brun sukkerpasta. Deretter formet jeg fem fingre av grønn sukkerpasta og stakk dem ned i kaken på toppen slik at det så ut som hånden til en zombie var på vei opp av kaken.
Jeg satt også to små svarte eddekopper på toppen av kaken. Rundt kanten der jeg stakk ned fingrene , malte jeg med litt rød pastafarge slik at det skulle se ut som blod. Desto eklere jo bedre ifølge ungene her i huset.
Vel, jeg selv var ikke så veldig fornøyd med kaken , jeg syntes den så litt uferdig ut, men ungene og de inviterte på Halloweenfesten synes den var toppen. Ekkel det var den ihvertfall.
Jeg selv ble mest fornøyd med fingrene på kaken, syntes de så veldig levende ut. Håper du fikk litt inspirasjon til å bake en kake til Halloween. Følg gjerne min Halloween på instagram ,og kikk gjerne innom bloggen igjen, det kommer fortsatt noen flere tips til Halloween fremover.
                           Ha en skremmende kveld videre!


No hay comentarios:

Publicar un comentario