domingo, 13 de abril de 2014

Påskesmoothie med ananas,mango og mynte

Det fine med ferier og selvsagt også påskeferien er at man har god tid til frokost, og det er lite som slår en lang frokost med masse godsaker på bordet. En frisk og supergod smoothie som i tillegg er full av vitaminer er slettes ikke dumt. 
Denne har også påskefargen nummer en , nemlig gul og det i seg selv liver jo opp etthvert frokostbord. Om du vil prøve trenger du følgende til to glass;

            1banan               /           1 platano
      1moden mango      /        1 mango maduro
      4 ringer ananas      /        4 rodajas de pina
       3-4 mynteblad       /       3-4 hojas de menta
              isbiter              /                hielo

Dette er kjempeenkelt å lage , ingen heksekunst i det hele tatt. Skrell mangoen og ananasen om du bruker fersk, ananas på boks går like bra, og ta skallet av bananen.
 Ha alle ingrediensene i blenderen sammen med ett par tre isbiter og mynteblader og kjør på full styrke til du har en klumpefri smoothie. Hell opp i fine glass, pynt med litt ananas og ett mynteblad og på en to tre så var du ferdig.
 Dette er en vitaminbombe uten like og dessuten metter den godt. Smoothien blir ganske tykk, jeg synes den er god slik , men om du foretrekker den litt mindre tykk kan du ha i litt vaniljeyoghurt slik at den blir mere flytende.
Smaker godt for både liten og stor, den kan enten serveres alene eller sammen med annen frokost. Håper du ble fristet til å prøve i påsken. Følg gjerne min påske på instagram, jeg heter Bakemester Snipp der også. Mere tips og oppskrifter til påske kommer i løpet av uken her på bloggen så følg med,eller ta en titt under kategorien påske,der finnes det allerede mange ideer
                                              Ha en fin palmesøndag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario