viernes, 18 de abril de 2014

Fredagstapas; Ostekuler med salt og søtt

Fredag igjen folkens,og denne er jo lang,så da skulle det være god tid for å lage tapas. Disse ostekulene nesten krever ett glass rødvin som selskap, da kommer blandingen av det søte og det salte ordentlig frem. 
Litt gulfarge har den også,samt litt blodappelsin så da blir det straks påskesvung over denne tapasen også. Om du vil prøve trenger du følgende til ca 12 ostekuler;

           125g ananasost                 /    125g de queso de pina
  ca 50g salte pistasjenøtter        /        ca 50g de pistatchos
             1 ananasring                   /          1 rodaja de pina
       1 skive blodappelsin            /   1 rodaja de naraja sanguinea
           12 små pretzels                /       12 pretzels pequenos

Det hele er såre enkelt, men smaker utrolig godt ,det kan jeg love dere. Dessuten er jo lettvint en stor fordel i påsken da man gjerne vil spise noe godt, men helst ikke tilbringe timesvis på kjøkkenet.
 Begynn med å finhakke pistasjenøttene dine så fint som du bare kan. Deretter ruller du tolv kuler av osten din som du igjen ruller rundt i de opphakkede pistasjenøttene dine, slik at nøttene fester seg på ostekulene.
Deretter legger du hver ostekule på en minipretzel. Om du ikke har mini pretzels så kan du fint bruke en salt kjeks som for eksempel Ritz. Skjær så små biter av ananasringen din og blodappelsinen og fest dem med en coctailpinne på toppen av ostekulen. Vips så var fredagstapasen din klar.
 Denne bør spises ganske så kjapt etter at du har laget den ellers vil kjeksen din bli myk. Pass også på at osten din er ordentlig kald før du begynner å rulle kulene ellers blir det fryktelig grisete.
 Håper du ble fristet til å smake, litt smått og godt som jeg spiser i påsken kan du se på Instagram ,om du vil følge meg der, Bakemester Snipp er navnet der også.God påske videre og kikk snart innom igjen for flere påsketips. 
                                    Ha en fin langfredag!


No hay comentarios:

Publicar un comentario