viernes, 27 de septiembre de 2019

Tapas; Crostini med pære og brie

Da var det fredag igjen og her i Spania er det fortsatt soomervarme.Hjemme er det mange som gjør seg klare til høstferie og da vil man jo gjerne ut å nyte høsten og ikke tilbringe så mye tid på kjøkkenet om været skulle by på sitt beste. Da er denne tapasen perfekt for den tar bare 10 minutter å lage men smaker allikevel kjempegodt.Crostini med brie og pære er det absolutt verdt å prøve seg på.
Det er ikke mange ingrediensene du trenger heller og har du barn i huset som kan håndtere en kniv kan du fint sette dem i arbeid. Om du vil prøve deg på crostini med pære og brie trenger du følgende ingredienser:

                                baguett           /              pan
                                   brie              /         queso brie
                                  pære*           /              pera*
                            modena eddik    /      vinagre modena

Begynn med å skjære baguetten din i skiver på skrå slik at de blir litt avlange.Neste steg er å dele opp pæren din  skiver også før du gjør det samme med brie osten din.
Når det gjelder pæren du bruker *foretrekker jeg å bruke av typen Bartlett, de smaker vidunderlig sammen med brie og er akkurat passe crispy, men skulle du ikke få tak i den typen pære går det fint med andre også altså.
Så rister du skivene av baguetten din, jeg liker dem skikkelig sprø så jeg skrur brødristeren opp på høy styrke. Neste og siste steg er å legge på brie osten og en pæreskive på toppen før du har over litt modena edikk.
Så er det bare å servere, jeg liker å servere denne mens baguetten fremdeles er varm da smelter brieosten litt inn og som sagt smaken er himmelsk. Stort enklere en dette blir det ikke men smaksopplevelsen er det ikke noe å si på.Håper du fikk lyst til å prøve og titt gjerne innom her på bloggen snart igjen det setter jeg stor pris på.
Ha en super fredag!
'

No hay comentarios:

Publicar un comentario