miércoles, 24 de abril de 2019

Yoghurt ,sjokolade og banankake

Da var vi vel alle godt tilbake i hverdagen igjen etter påske og hverdagen her i huset byr ofte på brune bananer som ingen spiser opp. Å kaste mat det får jeg meg ikke til å gjøre, så da resulterer det ofte i diverse bakverk med bananer i. Denne yoghurt, sjokolade og banankaken ble kjempegod og fikk full pott på scoringslisten hos ungene, så om du skulle ha noen brune bananer liggende etter påsken annbefales denne på det varmeste. 
Denne kaken er lett å bake og den blir myk og saftig med sjokoladesmak. Om du vil prøve deg på denne trenger du følgende ingerdienser:

         1beger yoghurt naturell   /              1 yogur natural
             2 yohurtbeger mel       /      2 tazas de yogur de harina
          2 yoghurtbeger sukker   /      2 tazas de yogur de azucar
               1 moden banan        /                    1 platano
          1 yoghurtbeger kakao   /        1taza de yogur de cacao
                   100g smør           /              100g de matequilla
               1ts bakepulver         /         1cdta de levadura royale
                      3 egg                /                     3 huevos
                   mandelflak          /            laminas de almendras

Begynn med å dele den modne bananen din i to på langs, legg den ene halvdelen til side og den andre halvdelen moser du i bakebollen din.Ha deretter yoghurten din i bakebollen,og vask og tørk det tomme yoghurtbegeret før du måler opp mel og sukker med det og har det i bakebollen din også.
Pisk yoghurt ,mel og sukker sammen. Ha deretter i kakao som du igjen måler opp med det tomme yoghurtbegeret ditt. Neste steg er å ha i smøret ditt, bruk romtemperert smør og pisk det hele sammen på lav hastighet.Ha i bakepulver.
Til slutt har du i ett og ett egg og pisker godt mellom hvert egg til du får en jevn tykk røre. Ha bakepapir i en brødform og hell røren din over i den. Legg den resterende halve bananen på toppen og pynt med mandelflak, om du ønsker det ,før du steker kaken på 180 grader midt i ovnen i 35- 40 minutter.
Bruk en kakenål for å kjenne etter om kaken er ferdig stekt ,den skal komme tørr ut da er kaken din klar. Som sagt denne smaker deilig kombinasjonen sjokolade og banan er super. Om du mot formodning skulle få kake til overs kan den fint fryses .
Håper du fikk lyst til å bake litt nå, jeg er selv tilbake i spania og fullt kjør på jobb igjen men jeg skal prøve å poste jevnlig her inne. Snart er det mai måned og konfirmasjonstid så da vil det komme litt tips om bakst til det, så titt gjerne innom her snart igjen og legger du igjen en kommentar blir jeg ekstra glad.
Ha en fin bakedag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario