jueves, 18 de abril de 2019

Påske;Sitron,cottage cheese og valmuefrø scones.

Påskefrokostene er virkelig noe hellig, man har tid til å nyte, tid til å snakke sammen ,tid til å drikke tekoppen når den er passe varm og tid til å nyte freden over å ikke skulle stresse ivei til jobb og skole. Disse nydelige sitron,cottage cheese og valmuefrø sconsene kan sette prikke over ien på enhver påske frokost. Disse er dessuten lagd på under halvtimen,så mens du koker kaffe og dekker ett koselig frokostbord så gjør de seg ferdige i ovnen.
Dessuten rører du dem sammen for hånd i bakebollen så du lager hverken lyd eller oppvask. Om du vil prøve deg på 12 stk av disse nydelige sitron,cottage cheese og valmuefrø sconsene trenger du følgende ingredienser:

            3,5dl grovbakstmel               /    3,5dl de harina integral
                3,5dl speltmel                  /   3,5dl de harina de espelta
                3ts bakepulver                 /    3cdta de levadura royale
                      1ts salt                       /              1cdta de sal
                4ss valmuefrø                 /  4cda de semillas de amapola
          200g cottage cheese            /      200g de cottage cheese
                  3,5dl melk                     /               3,5dl melk
     saften og skallet fra 1 sitron      /        zumo y piel de un limon

Forvarm ovnen din til 230 grader.Det hele er såre enkelt ,ha alle de tørre ingrediensene dine i en bakebolle.Så vasker sitronen din godt før du finriver skallet og har det i bakebollen sammen med saften ifra sitronen også,jo mere saft jo mere sitronsmak får sconsene dine.
Ha deretter i cottage cheesen din og begynn å røre det sammen til en fast deig ved hjelp av en stor skje eller en sleiv.Spe deretter på med melken din, du får en klissete deig og du vil se de små hvite klumpene ifra cottage cheesen din, men det spiller ingen rolle. 
Fordel deretter deigen din ,ved hjelp av en spiseskjee, på ett bakepapirkledt stekebrett.Du skal få 12 scones det er cirka en og en halv spiseskje med deig.Ha god avstand mellom sconsene dine da de sklir litt ut under steking. Sett dem deretter midt i ovnen på 230 grader og stek dem i 10-12 minutter.
De får en gyllen farge når de er ferdig stekte og akkurat som når det gjelder vanlige rundstykker kan du banke litt på undersiden og er lyden du hører hul betyr det at sconsene dine er ferdig stekte. Ha dem over på rist og la de avkjøles litt.
Så er det bare å sette seg til bordet og nyte en lang og deilig påskefrokost. Disse smaker kjempegodt og jeg lover deg at de blir poppis både hos liten og stor. Nyt av påsken og påskefrokostene alle mann, og titt gjerne innom snart igjen, det kommer fortsatt flere påskeoppskrifter.
Ha en fin påskedag!


No hay comentarios:

Publicar un comentario