viernes, 7 de septiembre de 2018

Tapas; Quinoa og mangosalat

Det har definitivt vært en meget varm sommer både her jeg bor i Spania og i hjemme i gode gamle Norge.Når det er så varmt frister det lite å stå på kjøkkenet i lengre tid ,men allikevel vil man jo gjerne ha litt mat som smaker.Dagens tapas krever minimalt med tid og smaker deilig friskt og godt ,og det tar toppen ti minutter fra begynnelse til slutt,det er til å leve med for de fleste vil jeg tro.Selvom det kanskje begynner å minne om høst hjemme i Norge nå.
Om du vil prøve deg på denne deilige quinoa og mango salaten som tapas trenger du følgende ingredienser til ca 14 tapas;

                 100g quinoa            /                  100g de quinoa
                   2 ss mais             /                     2cda de maiz
              100g crabsticks         /          100g de palitos de cangrejo
                 100g mango           /                   100g de mango
                      1 kiwi                 /                           1 kiwi
                   balsamico             /                 vinagre balsamico

Det første du må gjøre er å koke quinoan din etter annvisningen på pakken,det tar ca 15 minutter ville jeg tro.Mens quinoan din avkjøler seg,kutter du opp crabsticksen og mangoen i små biter.Skrell kiwien din og del den opp i små biter også.Ha deretter alt en en bolle.
Du kan fint bruke frossen mango,det gjorde jeg,det er bare å la den tine før du deler den opp. Bland alt godt sammen før du setter en munnfull på serveringsskjeer.Til slutt har du over litt balsamico på hver serverinsgskje og vips så er denne fredagens tapas klar til servering.
Som sagt friskt og godt i varmen og veldig enkelt å forberede,det er vinn vinn for alle parter. Håper du fikk lyst på tapas nå og liker du tapas så titt innom igjen neste fredag da byr jeg på en ny tapas her på bloggen.
Ha en fin helg!

No hay comentarios:

Publicar un comentario