viernes, 13 de abril de 2018

Tapas;Halloumispyd med jordbær

Fredag igjen og her regner det så det spruter i bakken og det har det gjort i over en uke nå, men været får man ikke gjort noe med så det er bare å gjøre det beste ut av fredagskvelden og med litt tapas i magen blir straks starten på helgen så meget bedre.I dag byr jeg på en frisk og god tapas med litt sommerfeeling på en ellers så grå vårdag.
Den er lettvint å lage og du trenger kun 4 ingredienser,allikevel er det ikke noe å si på smaken.Om du vil prøve deg på disse nydelige halloumispydene med jordbær trenger du følgende ingredienser:

          halloumiost med basilikum     /      queso de halloumi
                           jordbær                  /               fresas 
                           ananas                  /                 pina
                         bringebær               /            frambuesas
                        coctailpinner             /               pallios

Jeg skriver ingen mål i denne oppskriften da det hele kommer litt ann på hvor tykke skiver du skjærer og hvor store du lager dem. Men med ca 225gram halloumiost så skulle det holde til ihvertfall 15 tapas.
Jeg brukte Halloumiost med basilikum ,men om du ikke finner det fungerer det fint med vanlig Halloumiost også.Del osten din i ca 1,5 cm tykke skiver og ha dem direkte i en varm stekepanne, stek dem deretter i ca 3-4 minutter på hver side.
Mens halloumiosten din steker seg vasker du bærene dine og deler opp jordbærene i skiver. Det samme gjør du med ananasen din, jeg brukte hermetisk da det var det jeg hadde hjemme, men det fungerer med fersk ananas også om du har det for hånden.
Når osten din er ferdig stekt skjærer du den opp i små firkanter og så er det bare å tre ingrediensene på en coctailpinne.Begynn med ett bringebær, deretter en bit ananas,så halloumiosten din før du avslutter det hele med en skive jordbær.
Og det er faktisk det hele ,fredagstapasen din er klar til å serveres.Jeg lover deg at den smaker nydelig, den salte smaken ifra osten passer perfekt til den friske frukten og det er med fare for forspisning jeg poster denne oppskriften.
Denne er en sikker vinner på alle grillfester så kanskje en oppskrift du vil spare til sommerens grilling eller så kan du lage den i dag og få en smak av sommer. Ha en super fredag og takk for titten
Trivlig helg!

No hay comentarios:

Publicar un comentario