viernes, 6 de abril de 2018

Tapas; Crabsticksrøre i canapekjeks

Da var første uken i april vel overstått og kalenderen viser fredag igjen og som vanlig blir det tapas på bloggen som nesten hver eneste fredag her inne. I dag en tapas med litt sjøsmak over seg. Denne smaker friskt og godt og er lett å tilberede,akkurat det som passer meg på en fredagskveld.
Denne tapasen har jeg servert mange ganger og fatet blir like tomt hver gang den kommer på bordet så det skulle vel være ett godt skussmål. Om du vil prøve deg på ca 6 stk crabsticksrøre i canapekjeks trenger du følgende ingredienser;

          6 canapekjeks         /      6 galletas de canape
           2 ss majones         /        2dca de mayonesa
              1ts pesto            /          1 cdta de pesto
        1ts sterk sennep      /          1cdta de motaza
         1/2ts tomatpure       /      1/2cdta de tomate frito
          50g crabsticks       /     50g de palito de cangrejo
           6 store reker        /                 6 gambas
           svart pepper         /             pimienta negra

Begynn med å ha majones,pesto,sterk sennep,svart pepper og tomatpure i en stor skål.
 Deretter rører du det hele godt sammen,smak deg frem på hvor mye svart pepper du trenger ,bruk den mengden du liker.Mål deretter opp 50 g crabstick og riv den i fine strimler enten ved hjelp av en kniv ,eller du kan gjøre som meg og bruke hendene.
Ha så den revne crabsticksen i majonesrøren din og bland det hele godt sammen.La det stå å trekke til seg smakene litt, i mellomtiden renser du rekene og gjør klar canapekjeksene dine. Fyll deretter hver canapeekjeks med majonesrøren din og pynt hver enkelt med en reke og det var det hele,klart til servering,kjempeenkelt med andre ord.
Canapekjeksen du bruker innvirker hvor mange tapas du får ut av denne oppskriften.Jeg brukte noen som har blomsterform og de er relativt små,men generelt er canapeekjeks på circa samme størrelse da de skal holde til en munnfull.Jeg lover deg at du ikke vil bli skuffet om du prøver disse.
Dessuten kan majonesrøren med crabsticksen lages på forhånd og oppbevares i kjøleskapet slik at det bare er å ha de over på canapeene og pynte med reker når gjestene kommer.Håper du fikk lyst på tapas og at du får en super helg. Titt gjerne innom her på bloggen snart igjen.
Ha en fin fredag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario