lunes, 26 de marzo de 2018

Påske;Egg frokostmuffins


Nå som vi er inne i påskeuken er det sikkert mange som skal ha besøk i påskehelgen og jeg personlig elsker de lange påskefrokostene hvor man kan sitte å nyte god mat og prate,det blir så altfor sjeldent tid til det i hverdagene.Om du lurer på hva du skal servere til frokost kommer jeg her med løsningen på problemet ditt,nemlig nydlige egg frokostmuffins.
Ethvert frokostbord i påsken må jo inneholde egg og denne gangen med en ny vri,server eggene bakt inn i muffinsene dine. Smaker deilig og du kommer garantert til å overraske noen ved bordet med disse. Til ca 8 egg frokostmuffins trenger du følgende ingredienser;

                   240g mel                /                240g de harina
              1ss bakepulver           /      1cda de levadura en polvo
                   1/2 ts salt               /              1/2 cdta de sal
                   litt pepper               /              pimienta negra
                 1 pisket egg              /                  1 huevo 
                     3dl melk                /               3dl de leche
                    60g smør               /          60g de mantequilla
           60g revet parmesan        /          60g de parmesano
                    gressløk                 /                  cebollino
             70g spekeskinke           /       70g de jamon en dados
        8 veldig løsskokte egg       /   8 huevos ligeramente cocidos

Begynn med å koke de 8 eggene dine i 5 minutter før du avkjøler dem og tar av skallet.Neste steg er å ha mel,bakepulver,salt,pepper og godt med oppklippet gressløk i en bolle.Rør det hele godt sammen.
Ha deretter i melken din og det piskede egget og rør det hele sammen for hånd til en fast deig. Smelt smøret ditt og rør det inn også
Til slutt har du i spekeskinken din kuttet i små,små biter og den revne parmesanosten din. Rør alt godt sammen ,er røren veldig tykk kan du ha i litt ekstra melk.
Sett deretter relativt store muffinsformer i ett muffinsbrett og fyll dem halvfulle med røre.Sett deretter ett av de hardkokte eggene ned i midten av muffinsformene og ha deretter mere røre over egget.
Sett deretter inn egg frokosmuffinsene dine midt i ovnen som du varmer opp til 190 grader. Egg frokostmuffinsene dine bør stekes i ca 18-20 minutter.De er ganske lyse selvom de er ferdig stekte så se det litt ann.
Sett dem over på rist til litt avkjøling, jeg snakker om bare ett par minutter før du gjør deg klar til å nyte disse herlighetene.
Jeg må advare om at de er kjempegode og disse kommer om varsel for mulig forspisning. Du trenger kun disse og en kopp te eller kaffe og påskefrokosten er perfekt.Det er brød og egg i ett og smaken er nydelig. 
Kanskje du fikk lyst på disse til en av påske frokostene,som sagt jeg annbefaler dem på det sterkeste og skulle det mot formodning bli noen igjen er de like gode dagen etter i nistepakka eller til frokost. Håper de falt i smak og titt innom snart igjen for mere påskeoppskrifter.
Ha en fin dag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario