domingo, 3 de diciembre de 2017

Pepperkakebrownie

Da skriver vi nok en gang første advent og juletid i kalenderen. Dere som har fulgt meg her på bloggen en stund vet at jeg er en stor fan av julen og det bærer kanskje oppskriftene her på bloggen litt preg av,du finner allerede 100 oppskrifter med jul her på bloggen og nå som adventstiden er i gang kommer jeg til å by på enda flere.Først ut i årets juleblogging er en nydelig pepperkakebrownie.
Smaker jempegodt og er enkel å bake,kombinasjonen pepperkake og sjokolade er virkelig knallgod. Denne kan du fint fryse ned også slik at du har godsaker å by på i julen om du ønsker det.Om du vil prøve deg på pepperkakebrownie trenger du følgende ingredienser;

               340g mel                  /              340g de harina
          2ts bakepulver               /        2cdts de levadura royal
                 1ts salt                     /              1cdta de sal
              1,5ts kanel                  /          1.5cdta de canela
  en klype revet muskattnøtt     /   un pincho de nuez moscada
             0,5ts ingefær                /         0,5cdta de jenjibre
           0,5ts malt nellik              /       0,5cdta de clavo molido
        0,5ts malt koriander          /          0,5 cdta de cilantro
        0,5ts kardemomme           /     0,5cdta de cardamommo
     230g romtemperert smør      /        230g de mantequilla
         250g brunt sukker             /     250g de azucar moreno
                 2 egg                        /                 2 huevos
        100g hvit sjokolade           /     100g de chocolate blanco

Sett ovnen din på 200 grader og kle en 20x20cm form med bakepapir. Bland deretter mel, bakepulver og alle krydderene i en bolle.
Pisk smør og sukker hvitt og ha i ett og ett egg. Pisk godt i mellom hvert egg. Hakk deretter den hvite sjokoladen din i fine biter.Bland så de våte ingrediensene dine med de tørre.
Pisk det hele godt sammen,det blir en tykk røre. Ha i den hakkede sjokoladen til slutt og vend den inn med en slikkepott i røren din.
Ha så røren i den bakepapirkledte formen din og bre den jevt utover ved hjelp av slikkepotten din. Stek deretter kaken midt i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.
Avkjøl kaken 5 minutter i formen før du avkjøler den videre på rist. Den skal være litt seig i midten når den er ferdig stekt. Jeg drysset litt melis over og dekorerte med noen snøkrystaller i sukkerpasta , men det er slettes ikke nødvendig.
Kaken er like god uten melisdrysset og som sagt kombinasjonen pepperkake og sjokolade er en vinner. Vel med denne pepperkakebrownien var julebloggingen offisielt igang her på bloggen, titt innom snart igjen for flere juleoppskrifter og ha en strålende førjulstid.
Ha en fin søndag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario