viernes, 4 de noviembre de 2016

Tapas; Squash ruter

Fredag og som vanlig byr jeg på tapas her inne på bloggen,i dag supergode squash ruter som smaker ypperlig til fredagskosen. Dette er også en tapas som rekker til veldig mange og kan forberedes i god tid,det er alltid en fordel. Og skulle du får rester kan de fint brukes til middag sammen med noen rundstykker.
Denne trenger litt tid i ovnen men er allikevel enkel å lage. Om du vil prøve deg på squash ruter ,ca 35 stk ,så trenger du følgende ingredienser;

           3 squash           /           3 calabacines
          1/2 rødløk          /          1/2 cebolla roja
      75g baconbiter       /            75g de bacon
       100g cheddar        /     100g de queso cheddar
           130g mel           /          130g de harina
      1ts bakepulver       /    1cdta de levadura royale
            1ts salt             /           1 cdta de sal
       1/2 ts pepper        /    1/2 cdta de pimienta negra
             7 egg              /               7 huevos

Begynn med å finraspe squashen din, jeg brukte 3 store squash skulle de være små tenker jeg at du må beregne 4 stykk.
I den samme bollen har du i melet,bakepulver,salt og pepper. Riv deretter cheddarosten din på rivjernet også og ha den i bollen. Til slutt har du i baconbitene dine, har du ikke baconbiter tilgjengelig bruker du 75g vanlig bacon som du finklipper med en saks.
Bland deretter innholdet i bollen din godt, sørg for at melet fordeler seg jevnt i hele blandingen.Ha deretter hele blandingen din over i en 20X20 cm langpanne som du på forhånd trekker med bakepapir. Pisk deretter eggene dine sammen før du heller dem over langpannen.
Stek så langpannen din på 180 grader i 45-50 minutter midt i ovnen. Eggene dine skal ha stivnet og osten smeltet, bruk en kakepinne til å kjenne etter om squashrutene dine er ferdige,kakepinnen skal komme tørr ut.
La så squashrutene avkjøles litt i langpannen før du forsiktig flytter dem over på rist og lar dem avkjøles videre. Når squashpannen har blitt lunken er det tid for å skjære den opp. Skjærer du den opp mens den enda er rykende varm er det ikke så lett å få fine ruter,formen trenger å "sette" seg litt før man skjærer i den.
Skjær opp i passende munnfuller ,som sagt dette holder til mange jeg fikk ca 35 squashruter ut av min squashform. Disse smaker like godt lunkne som kalde ,så her kommer det ann på hva du selv liker best. Om du ikke skal serverer squashrutene dine med en gang,oppbevar dem i kjøleskap og vent med å skjære dem opp til rett før du skal servere.
Håper du fikk lyst på tapas nå på fredagskvelden og skulle ikke denne falle i smak finner du over 80 andre tapasoppskrifter her på bloggen. Tror det skulle være noe for enhver smak.
                                      Ha en fin fredag!No hay comentarios:

Publicar un comentario