Fredag igjen og tapastid på bloggen, en hektisk fredag for min del og derav en veldig enkel tapas som det tar deg maks 10 minutter å lage, og som du kun trenger tre ingredienser for å forberede. Smaken er det allikevel ikke noe å si på, veldig god denne til tross for sin enkelhet, smakfull og vel verdt ett forsøk.
Hver gang jeg er hjemme er det flere spanske produkter å finne i butikkhyllene i det kalde nord, og noe av det jeg vet man nå kan få tak i hjemme i gamlelandet er lomo, chorizo og salchichon. Allle tre varianter av pølser. Skulle du allikevel ikke få tak i lomo , kan du fint erstatte den med spekeskinke til denne tapasen, det smaker nesten det samme.
Når det er sagt så trenger du følgende ingredienser til 8 tapas;
8 skiver lomo / 8 lonchas de lomo
1 stor pære / 1 pera grande
philadelfia tørket tomat ost / philadelfia de tomate seco
tannpirkere / palillos
Begynn med å vaske pæren din og del den i to, dertter deler du hver halvdel i to og deretter nok en gang deler du 1/4 av pæren i to. Deretter bruker du ett parisiennejern og lager en grop i hver av pærebitene der kjernehuset er, skjær også av stilken.
Så trenger du en kniv,fyll gropene etter parisiennejernet med philadelfiaosten, jeg liker å bruke den som har smaken tørket tomat, men er det en du liker bedre er det ikke noe i veien for å bytte den ut.
En litt klinete jobb,men det er fort gjort. Da gjenstår det bare å brette lomo skivene dine rundt de nå ostefylte pærebitene og feste dem med en tannpirker. Hokus pokus så enkelt var det å få fredagstapasen ferdig denne uken.Som sagt frisk og god smak og det søte i pæren gifter seg perfekt med den salte lomoen. Ha en riktig trivlig helg alle sammen og titt gjerne innom her på bloggen snart igjen.
Ha en fin fredag!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario