lunes, 9 de febrero de 2015

Valentines sjokoladecupcakes

Da starter jeg selve Valentines uken med ett innlegg om valentines sjokoladecupcakes her på bloggen. Cupcakes slår sjelden feil og disse er dessuten veldig lette å lage, så dette er noe alle kan klare. Om du ikke vil pynte eller fylle dem som cupcakes, så kan du like godt servere dem som bare sjokolademuffins til en du har kjær.
Uansett hva du velger så blir de garantert satt pris på, hjemmebakt er det alltid hyggelig å få. Om du vil prøve trenger du følgende til 20 muffins;

                   2 egg                          /               2 huevos
              200g sukker                     /           200g de azucar
                 130g mel                       /           130g de harina
    6 ss sjokoladepudding pulver     /          6 cucaras de cacao
              2ts bakepulver                 /      2 cdta de levadura royale
            1ts vaniljesukker                /       1cdta azucar avanillado
                1,5dl melk                      /            1,5 dl de leche
                160g smør                     /          160g de mantequilla
                   jordbær                       /                  fresas

Begynn med å sette ovnen din på 180 grader, deretter smelter du smøret ditt og lar det avkjøles litt. Ha så sukker og egg i bakebollen din og pisk det til eggedosis.
Bland så alle de tørre ingrediensene dine i en bolle , om du ikke har sjokoladepuddingpulver for hånden kan du bruke samme mengde kakao, men smaken blir litt annerledes. Sikt de tørre ingrediensene inn i eggedosisen din og rør godt om.
Rør deretter inn det smeltede smøret og melken. Fyll så muffinsformene dine 3/4 fulle og stek muffinsene dine i ovnen på 180 grader i 25-30 minutter. Bruk en tannpirker for å sjekke om de er ferdige , det skal ikke sitte noe igjen på tannpirkeren. Ta dem ut av muffinsbrettet og la de avkjøles på rist.
Deretter er det klart for å lage fyllet til cupcakesene dine. Jeg liker å ikke ha for søtt fyll, men her kan du smake deg frem ettersom hvor søte du liker dine cupcakes. Til å fylle muffinsene dine trenger du følgende;

       100g philadelfiaost        /     100g de queso philadelfia
           50-100g melis           /      50-100g de azucar glace
        rosa konditorfarge        /              colorante rosa

Ha philadelfiaosten din i en bolle og ha den noen sekunder i mikroovnen slik at den blir helt myk. Rør deretter inn melis litt etter litt, og smak deg frem underveis til det blir passe søtt for deg. Ha så i ett par dråper rosa farge og rør godt om til den er vel fordelt.
Ta så en hjerte form og stikk den ned midt i muffinsen din, vri den litt fram og tilbake og bruk deretter en kniv til å vippe ut innmaten i hjerteformen slik at det blir en liten hjerteformet grop i muffinsen din.
Fyll deretter gropen i muffinsen din med den rosa kremen din. Deretter skiver du ett par jordbær og bruker den samme hjerteformen til å stikke ut jorbær hjerter som du legger på toppen av den rosa kremen.
Straks før du skal servere lar du cupcaksene dine få ett lett dryss med melis. Deretter er det hele klart til å nytes. Smaker deilig, sjokolade og philadelfia smaker helt perfekt sammen, toppet med friske jordbær er dette en sikker vinner.
Pakk dem inn i en pen eske og du har en perfekt valentinsgave til en du er glad i, eller du kan gjøre som oss, spise opp alle selv;) Muffinsene er fine å fryse, men da uten fyllet. Oppskriften gir ca 20 normalstore muffins.
Håper du fikk lyst til å bake litt nå, mine valentinesforberedelser kan du også følge på instagram, Bakemester Snipp heter jeg der også. Kos dere videre med valentines uken og kikk gjerne innom senere i uken da kommer det mere valentinesgodt.
                                 Ha en fin mandag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario