viernes, 4 de octubre de 2013

Tapas; Banderillas med vannmelon og fetaost.

Denne tapasen er den enkleste av de enkle, men som dere vet så er ofte det enkleste det beste, slik er det også denne gangen. Nå er vel kanskje vannmelonsesongen over hjemme i Norge, men her er det fortsatt varmt og denne lesker også godt i varmen.
 Det fine med denne tapasen er at du trenger bare 4 ingredienser, og det tar bare 10 minutter. Lettvint og kjempegodt. Selv den dårligste kokken skulle kunne klare dette. Om du vil prøve trenger du følgende;

           en bit vannmelon            /       un trozo de sandia
                 fetaost                       /            queso feta
             mynteblander               /          hojas de menta
              coctailpinner               /              banderillas

Begynn med å skjære opp vannmelonen din i små terninger, fjern alle frøene. Deretter skjærer du opp fetaosten din i like stor terninger. Jeg bruker fetaost fra Arla, jeg synes den er den beste. Vask myntebladene dine og riv forsiktig av stilkene.
 Deretter trer du vannmelonbiter og fetaostbiter annen hver gang på coctailpinner, før du avslutter med ett eller to mynteblader på toppen. Og det var det hele,klare til å nytes som de er , eller om du vil kan du ringle over litt balsamicoeddik,men jeg liker dem best uten jeg da.
 Håper du ble fristet til å prøve,frisker garantert opp på etthvert tapasbord. Ønsker dere alle en fin helg og takk for at du tiitet innom her hos meg på bloggen.
                                             God fredag!

2 comentarios: