lunes, 12 de noviembre de 2018

Perlesukkerkjeks med kanel

Lei for det men foriige uke ble en smule mer hektisk enn jeg hadde regnet med så desverre ble bloggingen nedprioritert,men håper og tror at det endrer seg litt fremover. I dag byr jeg på deilig perlesukkerkjeks med ett hint av kanel. Nå som høsten er her for fullt i Spania også,går det med mye kjeks til å dyppe i varm kakao og i te koppene. Disse er absolutt å annbefale til dette formål,smaker himmelsk.
De er dessuten lette å bake og ingredienslisten er minimal så her er det bare å løpe rett til kjøkkenet. Til ca. 30 stykk perlesukkerkjeks med kanel trenger du følgende ingredienser;

                 1dl sukker             /            1dl de azucar
                   5dl mel               /             5dl de harina
              en klype salt           /             1picho de sal
                200g smør            /        200g de mantequilla
             1dl perlesukker         /        1dl de azucar perla
                 1ts kanel             /            1cdta de canela

Sett ovnen din på 180 grader.Begynn med å ha alle ingrediensene dine i bakebollen,pass på at du bruker romtemperert smør. Sett eltekroken på bakemaskinen din og start den på lav hastighet.
La den gå en stund til du får en jevn og formlig deig,stopp maskinen din og kna så deigen sammen for hånd. Den er lett å formen og lett å jobbe med,er den klissete har du i litt mere mel.Del så deigen din opp i 30 like store kuler.Bland perlesukker og kanel i en skål og dypp den ene delen av kulen din ned i perlesukkerblandingen.
Legg deretter kulene dine på ett bakepapirkledt stekebrett med godt med mellomrom de siger nemlig litt ut under steking.Stek dem deretter midt i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter til de begynner å få en gyllen kant.
De er fortsatt litt myke når du tar dem ut av ovnen så la de avkjøles litt på stekebrettet før du legger dem over på rist. Så er det bare å lage kakao og nyte disse nydelige kjeksene,en favoritt hos barna i huset. Dessuten er de enkle å lage, de holder seg også fint en tett boks i 10-12 dager.
Håper jeg fikk vekket bakelysten hos deg nå,jeg lover deg at disse er enkle å få til så prøv da vel,og om du gjør det blir jeg innmari glad for en tilbakemelding om hva du syntes enten her inne eller på instagram. Ta gjerne en titt innom snart igjen.
Ha en super mandags kveld!

No hay comentarios:

Publicar un comentario