Jeg lover deg at denne kommer til å falle i smak og en kake som denne holder seg dessuten seg fint ett par - tre dager i kjøleskapet så det er bare å sette igang.Om du vil prøve deg på denne sjokoladekladdkaken med eple trenger du følgende ingredienser;
3dl sukker / 3dl de azucar
1 klype salt / un pincho de sal
1ts vaniljesukker / 1cdta de azucar avanillado
3egg / 3 huevos
2,2dl mel / 2,2 dl de harina
150g melkesjokolade / 150g de chocolate con leche
1 eple / 1 eple
skivede mandler / almendras en laminas
Begynn med å sette ovnen din på 175 grader. Deretter har du smøret og melkesjokoladen din i en ganske så romslig kjele,og smelter det hele på svak varme.Ha i sukkeret.
Mål så opp de tørre ingrediensene dine og rør dem inn i den samme kjelen,litt etter litt.Del eplet ditt i to og skrell det,riv deretter den ene halvdelen rett i kakerøren din,vend inn det revne eplet.
Når du har en jevn og klumpefri røre heller du den over i den smurte kakeformen din.Del deretter opp den siste halvdelen av eplet ditt og legg det i ett fint møster på kaken din.Strø deretter over skivede mandler og litt perlesukker om du ønsker det.
Håper du titter innom meg her igjen snart, og baker du noe ifra bloggen så setter jeg veldig stor pris på tilbakemelding.Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe som du vil se mere av på bloggen også.Ellers så finner du meg også på instagram under det samme navnet om du vil følge meg der.
Ha en fin bakedag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario