miércoles, 15 de febrero de 2017

Lynraske nutellakjeks

Når godtesuget plutselig kommer over deg og det er tomt for godterier i skapet,det regner og blåser ute og butikkene er i ferd med å stenge da er denne oppskriften på lysraske nutellakjeks vel verdt å ha i bakhånd. Du trenger bare tre ingredienser og ca.15 minutter så kan du stille godtesuget ditt.
Det tar faktisk ikke lenger tid å røre sammen og steke disse supergode nutellakjeksene,og ingrediensene pleier man å ha i hus. Om du vil prøve deg på disse trenger du følgende ingredienser til ca 20 kjeks;

             150g mel              /      150g de harina
            1 stort egg            /            1 huevo
           180g nutella          /       180g de nutella

Begynn med å sette ovnen din på 180 grader. Ha deretter de tre ingrediensene dine i en bakebolle.
Bland dem godt sammen til du oppnår en blank og fast deig. Deretter legger du bakepapir på ett stekebrett.
Trill kuler av deigen og legg dem med litt avstand fra hverandre på bakeplaten.Trykk hver enkelt kule litt flat ved hjelp av håndflaten,stek deretter nutellakjeksen  midt i ovnen i 8-10 minutter,til de blir gyllene i kantene.
Så er det bare å la dem avkjøles ett par minutter før du kan stille godtesuget med nydlige nutellakjeks. Smaker helt fantastisk og disse er virkelig lynraske å lage for ikke å nevne superenkle.
De holder seg godt i en tett kakeboks i opp til en uke,om det skulle bli noen igjen. Vel verdt ett forsøk disse her og jeg kan garantere at de faller i smak hos småtroll om du skulle ha det i hus.Håper du fikk lyst til å prøve. Takk for besøket her inne og titt gjerne innom snart igjen,det setter jeg pris på.
Ha en fin dag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario