Saftig og god ,det smakte helt enkelt nydelig,jeg ble veldig positivt overrasket. Denne er virkelig verdt en liten halvtime i kjøkkenet. Om du vil prøve deg på denne trenger du følgende ingredienser;
2,5dl sukker / 2,5dl de azucar
3 egg / 3 huevos
4dl mel / 4dl de harina
1ts kardemomme / 1cdta de cardamomma
1ts vaniljesukker / 1cdta de azucar avanillado
1,5ts bakepulver / 1,5cdta de levadura royale
1 klype salt / 1 pincho de sal
1dl olivenolje / 1dl de aciete de oliva
1beger yoghurt naturell / 1yogur natural
1 pære / 1pera conference
valnøtter / nueces
Begynn med å sette ovnen din på 180 grader og trekk en brødform med bakepapir. Deretter pisker du egg og sukker til en luftig eggedosis.
Bland så sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Ha deretter i yoghurten og olivenoljen din,pisk godt slik at du får en jevn blanding. Sikt deretter i de tørre ingrediensene.
Pisk videre til du får en jevn røre. Skrell deretter pæren din og del den i to,fjern kjernehus og stilken før du deler den opp i små biter. Hakk nøttene dine i småbiter. Hvor mye nøtter du bruker kommer helt ann på hvor godt du liker dem, jeg brukte en neve nøtter. Hell halvparten av røren i den bakepapirkledte brødformen din.
Ha i halvparten av pærebitene og halvparten av nøttene dine før du heller opp i resten av røren. Topp så kaken med resten av pære- og nøttebitene dine. Om du vil kan du strø litt brunt sukker på toppen. Stek deretter kaken nederst i ovnen på 180 grader i 40-45 minutter.
Kjenn etter med en stekepinne når kaken er ferdig,den skal komme tørr ut. Avkjøl deretter kaken på rist før du gjør deg klar til å nyte. Den ultimate kaken til kaffe eller tekoppen,advarer herved om at det er fryktelig vanskelig å bare ta en bit.
Som sagt prøver å komme inn i rytmen her inne på bloggen igjen,savner du meg her kan du gjerne følge meg på Instagram,heter Bakemester Snipp der også ,og er jeg litt fraværende her inne prøver jeg å oppdatere der.
No hay comentarios:
Publicar un comentario