lunes, 6 de noviembre de 2017

Enkel eplekake

Tid for epler rundt omkring nå og epler er en super ingrediens i kaker,så derfor skal dere få en enkel eplekake av meg i dag som er superenkel å bake samtidig som den er supergod. Den er bakt på null komma niks og duften som sprer seg i huset mens den stekes er bare helt fantastisk,virkelig en kake jeg annbefaler deg å bake så fort du har sjansen.
Om du ikke har en avlang paiform som jeg har brukt går det like bra å bake den i en brødform. Om du skulle ville prøve deg på denne herligheten trenger du følgende ingredienser;

               1 egg                /                      1 huevo
           1,5dl sukker           /              1,5dl de azucar
             1,5dl mel             /               1,5dl de harina
       50g smeltet smør    /       50g de mantequilla derretida
               2 epler             /                   2 manzanas
             2ts sukker           /              2cdtas de azucar
             1ts kanel             /               1cdta de canela
         1ss mandelflak        /     1cda de almendras laminadas

Begynn med å piske egget og sukkeret ditt hvitt. Mens egg og sukker piskes skreller du eplene dine og fjerner kjernehusene i dem,del dem deretter i fine skiver.
Ha i det smeltede smøret og hvetemelet ditt i røren og pisk til du får en luftig og klumpefri røre. Ha røren din over i en bakepapirkledt brødform, eller en avlang paiform som jeg brukte.
Fordel deretter epleskivene dine bortover i midten av brødformen din og strø over 2 teskjeer sukker og 1 teskje kanel. Tilsutt fordeler du mandelflakene dine over kaken.
Kaken stekes deretter midt i ovnen på 180 grader i 35-40 minutter. Se ann steketiden din da hver enkelt ovn varmer litt forskjellig og steketiden kan variere noe,kaken skal fortsatt være lys når den er ferdig stekt.
La den avkjøles litt i formen før du gjør deg klar til å nyte en alldeles nydelig eplekake. Den blir sprø i kantene og deilig seig i midten,beste kaken ever ifølge mannen her i huset så denne kaken kommer med sterke annbefalinger,håper du vil prøve.
Ha en fin bakedag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario