lunes, 18 de septiembre de 2017

Cola Cao sjokoladekjeks

Mere sjokoladekjeks på bloggen i dag,disse er det gull verdt å ha oppskriften på når du trenger supergode sjokoladekjeks raskere enn raskest og butikken er stengt. Ingrediensene har du som oftest i skapet og du lager dem på 15 minutter.Superenkelt og supergodt, stort bedre enn det blir det vel ikke.
Orginaloppskriften fan jeg hos Det søte liv,men jeg måtte gjøre den om litt da O'boy som er brukt i originaloppskriften ikke er å få tak i her jeg bor i Spania. Jeg erstattet den med Cola Cao som er ett lignende sjokolademelkpulver.Om du ble fristet til å prøve deg på disse lettvinte sjokoladekjeksene trenger du følgende ingredienser:

          2 eggehviter             /            2 claras de huevo
             1dl melis                /          1dl de azucar glace
        1ts vaniljesukker         /     1cdta de azucar avanillado
           2dl Cola Cao             /           2dl de Cola Cao
               2dl mel                  /             2dl de harina

Begynn med å vispe eggehvitene og melisen din til ett hvitt skum,pisk i ett par tre minutter.
Ha deretter i Cola Cao,eller lignende sjokolademelkpulver bruk det som finnes i ditt kjøkkenskap,pisk det godt sammen.Til slutt har du i mel og vaniljesukker,se litt ann på melmengden din for hvor mye mel du trenger kommer litt ann på størrelsen på eggehvitene dine.
Ha i melet litt etter litt,den ferdige deigen skal være ganske så seig,men du skal kunne rulle kuler av den uten at den setter seg fast i hånda di.
Del deretter deigen i 12 like store deler og trill dem ut til kuler,legg deretter kulene på ett bakepapirkledt stekebrett.Pass på at det er litt avstand mellom hver sjokoladekjeks da de flyter litt ut under steking.
Sjokoladekjeksene stekes deretter midt i ovnen på 175 grader i 10-12 minutter. Vær obs på at de fortsatt er myke når de er ferdig stekte.La de avkjøles litt på stekeplaten før du flytter dem over på en rist.
Disse kan fint spises lunkne sammen med ett iskaldt glass med melk, eller du kan pakke dem ned i strandbaggen og nyte dem ved sjøen om det skulle være sommer hjemme i Norge til det enda.
Håper du fikk lyst til å bake litt ,disse er jo fiks ferdige på en halvtime, så det skulle man fint kunne rekke selvom man kanskje er ferdig med ferien for i år. Håper du titter innom her på bloggen snart igjen for flere deilige oppskrifter.
Ha en fin bakedag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario