domingo, 26 de mayo de 2013

Browniemuffins

Advarsel! før du leser videre , disse muffinsene er sterkt vanedannende og inneholder skammlige mengder med kalorier , men, sukk ,de er helt nydelige. Det er lett å bli hekta på disse, de er mannen i husets nye favoritter og han spiste til han fikk vondt i magen.
 Du er herved advart; videre lesing og utprøving av oppskriften skjer på eget ansvar. Om du tar sjansen trenger du følgende;

       200g mørk sjokolade         /         200g de chocolate negro
              100g smør                   /             100g de manequilla
                  3 egg                       /                     3 huevos
             3,5 dl sukker               /                 3,5 dl de azucar
                2,5dl mel                  /                  2,5dl de harina
          2ts vaniljesukker          /   2 chucaraditas de azucar avanillado
            1ts bakepulver           /           1 chucaraditas de levadura

Sett ovnen din på 180 grader. Begynn med å smelte smøret og sjokoladen, la det avkjøles litt. Sørg for å bruke sjokolade som smelter lett, jeg brukte 70% mørk sjokoladeknapper, men det går like bra med kokesjokolade også.
 Når smørblandingen er avkjølt, har du egg og sukker i en bolle. Rør det sammen med en stålvisp eller lignende for hånd, det skal ikke vispes til eggedosis bare røres lett sammen. Så har du i smørblandingen din og fortsetter å røre.Tilsett så vaniljesukkeret og bakepulveret. Til slutt rører du inn melet litt etter litt ,pass på at det ikke klumper seg,rør godt til du får en jevn røre
                                                                                                                                                                                                                Til disse muffinsene er det nødvendig med ett muffinsbrett når du skal steke dem,siden røren er veldig flytende og "tung".Eller du kan bruke doble muffinsformer, men da bør disse være ganske tykke ellers renner røren din ut. Fyll muffinsformene dine nesten helt opp og stek dem midt i ovnen på 180 grader i 25-30 minutter.
 Jeg fikk 16 muffins ut av røra. Muffinsene er ferdige når de har en fast skorpe på toppen, de skal være litt myke inni, de stivner når de blir kalde. Så er det bare å finne frem kald melk og sette deg godt til rette og nyte.
Kan tenke meg at disse også kunne smake godt som dessert med for eksempel vaniljeis til.Minner om at du finner meg på Instagram ,der heter jeg også Bakemester Snipp. Koselig om du vil følge meg der.
                                          Ha en fin dag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario