miércoles, 6 de febrero de 2019

Valentines; Valentinesbiscotti med coctailbær

Det blir nok en Valentinesoppskrift her inne på bloggen i dag,slik at du rekker å bake i god tid til den store dagen,enten det er din kjære du vil overraske,en venn eller en nabo.Valentinesdagen er jo til for å vise at du setter pris på noen så da trenger det ikke nødvendigvis bare være kjæresten som får seg en overraskelse. I dag byr jeg på Valentinesbiscotti. Veldig gode og veldig fine å pakke inn i celofan og gi bort på Valentinesdagen💖.
De får ett litt rosa skjær over seg da de inneholder røde coctailbær,så fargen passer fint til annledningen.Det blir ca 30 kjeks ut av denne oppskriften, men så gode som disse er kan du med fordel doble oppskriften og da har du både til å gi bort og til å spise selv. Om du vil prøve deg på disse Valentinesbiscottiene med coctailbær trenger du følgende ingredienser:

                       120g smør                      /       120g de mantequilla
                        2dl sukker                     /             2dl de azucar
                  2ts vaniljeessens                /  2cdtas de esencia de vanilla
                  4ts vaniljesukker                 /       4ts azucar avanillado
                          2 egg                          /                 2 huevos
                  1,5ts bakepulver                 /   1,5cdtas de levadura royale
                        4,7dl mel                      /              4,7dl de harina
                  100g coctailbær                 /    100g de cerezas confitadas
                    hjertestrøssel                  /           fideos de corazones

Begynn med å ha smør og sukker i en bolle og rør det hvitt.Ha deretter i ett og ett egg og pisk godt mellom hvert egg til du får en tykk og jevn røre.Neste steg er å ha i vaniljeessensen din.
Ha i bakepulver og vaniljesukker før du sikter inn melet ditt litt etter litt, mens du pisker røren din hele tiden. Mens deigen piskes deler du opp coctailbærene dine i små biter med en kniv
Når deigen begynner å forme seg til en fast deig og slipper kanten på bakebollen er det klart til å ha i coctailbærene dine.Om deigen din blir litt bløt når du har dem i så har du i litt ekstra mel slik at den slipper bollekanten igjen.

Deretter stopper du bakemaskinen din og klemmer sammen deigen til en stor klump. Deigen settes så i 20 - 30 minutter i kjøleskapet, du trenger ikke å dekke den til. Jeg pleier ikke å ha tålmodighet til å vente mer en 20 minutter ,men det holder. Mens du venter varmer du opp ovnen din til 160 grader. Ta så ut deigen og del den i tre like store deler som du ruller ut til pølser.
Legg hver pølse på ett bakepapirkledt stekebrett og trykk dem litt ned med fingrene eller håndflaten ,de skal være flate på toppen. Så er det tid for å ta frem hjertestrøsselet ditt og ha godt med strøssel på toppen av hver deigpølse,trykk strøsselet litt ned i  deigen slik at det sitter fast under steking.
Stek deretter Valentinesbiscottiene dine midt i ovnen på 160 grader i 30 min.Etter 30 minutter i ovnen ser de ut som på bildet nedenfor. Ta en skarp kniv og skjær dem i ca 1,5cm brede skiver. Separer dem litt fra hverandre med kniven før du setter hele stekebrettet inn i ovnen igjen i ytterlig 15-20 minutter. 
De får en gyllen farge og begynner å bli sprø når de er ferdig stekte. Ta dem ut og la de avkjøles på stekebrettet i ca 10 minutter før du flytter dem over på rist. De kan fortsatt være litt myke når du tar dem ut men de blir hardere etterhvert som de avkjøles.
Biscotti er jo en typisk kjeks som skal dyppes i kaffen eller i tekoppen så de skal være litt harde når de er ferdig stekt.Som sagt perfekte til Valentinesgave både til store og små og smaken er helt nydelig. Håper bakelysten meldte seg her hos deg nå og disse kan du fint bake i dag selvom du skal gi dem bort til Valentines de holder seg fint i en tett boks.
Takk for titten og velkommen tilbake snart for mere Valentines oppskrifter og inspirasjon.Husk at du nesten 40 andre Valentines oppskrifter her på bloggen om disse ikke falt i smak.
Ha en fin bakedag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario