lunes, 4 de febrero de 2019

Valentines Red velvet vaniljeformkake

Da var det blitt februar igjen og Valentinesdagen begynner å lure rundt hjørnet,så da kjører jeg like godt igang med Valentinesoppskrifter her inne på bloggen nå,slik at du rekker å bake i god tid til den store dagen,enten det er din kjære du vil overraske,en venn eller en nabo. I dag byr jeg på Valentines red velvet vaniljeformkake. Veldig god og veldig enkel å bake,den rekker jo til mange også så denne kan du fint pakke inn i celofan og gi bort på Valentinesdagen💖.
Denne kaken lager du i en stor langpanne så det rekker til mange ,om du vil prøve deg på denne til Valentines trenger du følgende ingredienser:

                 2 dl sukker              /                   2dl d azucar
                    7dl mel                  /                 7dl de harina
          1,5ss vaniljesukker         /     1,5cda de azucar avanillado
             4ts bakepulver             /       4cdtas de levadura royale
                   0,5ts salt                 /                0.5cdta de sal
                   4dl melk                 /                  4dl de leche 
                 100g smør               /           100g de mantequilla
          2 ss red velvet farge       /            2cda de red velvet
           rosa konditorfarge         /                colorante rosa
      6-8 freia sjokoladehjerter    /       6-8 corazones de chocolate
                    3 egg                     /                  3 huevos

Begynn med å sette ovnen din på 200 grader og legg bakepapir i en 25x35 cm stor langpanne.Smelt smøret ditt. Ha deretter egg og sukker i bakebollen din og pisk det fluffy. Når det er gjort har du i det smeltede smøret.
Ha deretter i mel,salt,bakepulver og vaniljesukker mens du hele tiden pisker på lav hastighet. Du får nå en ganske så tykk røre så da er det tid for å piske inn melken din.Del deretter røren din opp i to,ha 1/3 del av røren din over i en annen bolle og rør inn 2 spiseskjeer med red velvet farge.
Den resterende 2/3 deler av røren din farger du rosa ved hjelp av gelefarge eller konditorfarge, lag den så sterk rosa som du selv vil. Ha deretter den rosa røren over i langpannen din.
Fordel deretter red velvet røren din over den rosa røren og bruk en kniv til å blande de inn i hverandre. Stek deretter kaken din midt i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.
Etter ca 20 minutter tar du kaken din ut og legger over Freias melkesjokoladehjerter før du steker den ferdig i ytterligere 5- 10 minutter.Bruk en kakenål til å kjenne etter om kaken er ferdig stekt, kakenålen skal komme tørr ut igjen.La den avkjøles i formen ett par minutter før du flytter den videre over på rist.
Du velger selv hvor mange melkesjokolade hjerter du vil dekorer med. Som sagt en smakfull og kjempegod kake med de rette Valentines fargene og dekoren.
Jeg deler min opp i biter og gir bort til kjære og kjente på Valentinesdagen. Om du ikke skulle spise opp hele kan kaken fint fryses også,eller om du vil bake den nå i god tid før Valentines dagen.Håper du fikk inspirasjon til Valentines overraskelser nå og titt innom snart igjen for flere tips til den store dagen.
Ha en super mandag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario