miércoles, 28 de febrero de 2018

Sjokoladekladdkake med pære

Sjokoladekake er det alltid en god grunn til å bake ,og når den blir så god som denne og i tilegg tar minimalt tid med å lage så er det bare å løpe til kjøkkenet og sette igang med å bake. Jeg lover deg at du ikke vil bli skuffet og den litt syrlige pæresmaken sammen med sjokolade er en kjempegod kombinasjon.
Kladdkaker er jo veldig takknemlige å bake og det er en kake som alle liker, så jeg håper du vil prøve deg på denne.Om du vil prøve deg på denne trenger du følgende ingredienser til selve kaken;

         125g smør               /        125g de mantequilla
          3dl sukker              /              3dl de azucar
          2ss kakao               /            2cda de azucar
         1 klype salt              /           un pincho de sal
     1ts vaniljesukker         /    1cdta de azucar avanillado
              3egg                  /                 3 huevos
           2,2dl mel              /             2,2 dl de harina
 150g melkesjokolade    /    150g de chocolate con leche
           1 pære                  /                   1 pera
      skivede mandler            /     almendras en laminas

Begynn med å sette ovnen din på 175 grader. Deretter har du smøret og melkesjokoladen din i en ganske så romslig kjele,og smelter det hele på svak varme.
Rør godt om slik at du er sikker på at det ikke er noen klumper av sjokoladen igjen. La så blandingen avkjøles ett par minutter. I mellomtiden tar du frem en 24cm kakeform og smører den godt før du strør over litt kokos ,har du ikke kokos bruk vanlig hvetemel det fungerer like bra.
 Deretter har du i ett og ett egg og rører det godt sammen mellom hvert egg.Bruk en visp her trengs det ingen kjøkkenmaskin.Ha eggene rett i den samme kjelen,her snakker vi minimalt med oppvask kake;)
Mål så opp de tørre ingrediensene dine og rør dem inn i den samme kjelen,litt etter litt, når du har en jevn og klumpefri røre heller du den over i den smurte kakeformen din.Skrell deretter pæren din og del den opp i avlange biter som du deretter legger i ett fint møster på kaken din.Strø deretter over skivede mandler.
Kaken stekes så midt i ovnen i 25-30 minutter.Kaken skal fortsatt være litt kladdete i midten når den er ferdig,ha den over på rist og la den avkjøles i minst 30 minutter.Så er det bare å ta seg tid til å sette seg ned å nyte en bit,en bit må man kunne unne seg selvom det er midt i uken.
Håper du titter innom meg her igjen snart og baker du noe ifra bloggen så setter jeg veldig stor pris på tilbakemelding.Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe som du vil se mere av på bloggen også.
Ha en fin bakedag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario