viernes, 6 de mayo de 2016

Fredagstapasen;Lun chorizo med ananas

Fredag og tapas som vanlig her inne på bloggen,denne gangen en superenkel tapas med bare to ingredienser, men la deg ikke lure den er ikke mindre smakfull av den grunn.Den forberedes dessuten på 5 minutter så det er ingen unnskyldning for ikke å prøve seg på denne til fredagskosen.
Som sagt så trenger du kun to ingredienser om du vil prøve deg på denne tapasen nemlig:

                    1 stk chorizo             /       1 chorizo
                      1 ananas                /          1 pina

Jeg vet at utvalget av chorizo begynner å bli ganske så bra hjemme i gamlelandet,så har du muligheten så bruk chorizo picante. Picante betyr sterk så denne type chorizo er det vanligvis litt futt i. Er du ikke så glad i krydret mat bruker du vanlig chorizo. Del chorizoen din i skiver på skrå og legg dem i en varm stekepanne.
Stek chorizoen ett par minutter på hver side på middels varme. Mens chorizoen stekes renser du ananasen din,jeg brukte frisk ananas men du kan fint bruke ananas på boks også. Rens ananasen, del den så opp i biter.
Når chorizoen har stekt ett par minutter på hver side,tar du dem av varmen. Du vil se at det danner seg rød kraft i bunnen på stekepannen din fordi chorizoen din svetter når den stekes.Ta vare på denne kraften.
Nå er det hele såre enkelt,du trenger en coctailpinne deretter legger du en ananasbit på toppen av den lunkne chorizoen din og fester det med coctailpinnen. Legg så på et fat og helt til slutt sper du over med stekesjyen ifra stekepannen din.
Det er det hele jeg lover deg at dette er en eksplosjon av smaker i munnen,jeg liker best å nyte disse sammen med en kald øl,men rødvin passer fint til også.Hvor mange tapas du får bestemmer du selv,beregn en ananasbit og en chorizoskive pr. munnfull.
Annbefaler dog at du lager en del for disse får alltid bein å gå på når jeg serverer dem. Håper du fikk lyst til å lage tapas nå,under kategorien tapas her på bloggen finner du flere ideer. 
                                         Ha en fin fredag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario