jueves, 13 de febrero de 2014

Valentines smoothie med yoghurt isbiter

Det kan jo passe bra med å overraske sin bedre halvdel med frokost i morgen på Valentines dagen, ett forslag har jeg jo allerede kommet med nemlig Valentinespannekaker, men her får du likevel ett frokost tips til,denne gangen i det litt sunnere hjørnet,nemlig en frisk og kjempegod smoothie.
Denne lager du på ett minutt og har du forberedt yoghurtisbitene dagen før vet du at det også tar ett minutt,så totalt for å få en fin start på Valentinesdagen trenger du altså to minutter. Om du vil overraske noen du er gla i trenger du følgende;

1 beger kokos yoghurt     /        1 yogur de coco
     rød konditorfarge        /          colorante rojo
          1 mango               /             1 mango
        10 jordbær             /             10 fresas
   1/2 frossen banan       /     1/2 platano congelado

Som sagt, det er en fordel om du lager yoghurt isbitene dagen før de skal serveres, så de rekker å stivne ordentlig i fryseren. Du trenger altså ett beger kokosyoghurt,som jeg plutselig ble litt usikker på om finnes i norge,gjør det ikke det kan du fint bruke vaniljeyoghurt istedet. Rør inn litt rød konditorfarge i yoghurten din,til du får ønsket farge, deretter har du yoghurten i isbitformer og setter de i fryseren til de stivner.
 Jeg brukte hjerteformer,det er jo tross alt Valentines. Stort enklere enn dette blir det ikke. Til selve smoothien, begynner du med å skrelle mangoen din, fjern så steinen og del den opp i biter. Jordebærene vasker du og skjærer vekk det grønne. Om du ikke har friske jordbær kan du fint bruke frosne. Ha deretter mangoen,den halve frossne bananen og jordbærene i blenderen og kjør på full styrke i ett minutts tid.
 Ferdig!, enkelt og greit , men smaker som ett helt gourmet måltid. En favoritt til frokost hos meg og 6 snart 7 åringen i huset.Hell så opp i ett glass, du får to glass ut av denne oppskriften. Ha så i yoghurtisbiter og server straks.
Pynt med litt hjerter, jordbær eller hva du måtte ha for hånden og jeg garanterer at din bedre halvdel vil bli veldig glad og fornøyd.
 Håper du fikk lyst til å prøve, følg gjerne min Valentines dag i morgen på Instagram, heter Bakemester Snipp der også.
                                    Ha en fin dag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario