Disse mandarin og sjokoladecupcaksene var i utgangspunktet mest tiltenkt barna , men de gikk også ned på høykant hos de noe eldre gjestene, så de kan annbefales.
100g smør / 100g de mantequilla
2 egg / 2 huevos
1,5dl sukker / 1,5dl de azucar
2ts bakepulver / 2 chucaradita de levadura
1ts vaniljesukker / 1 chucaradita de azucar avanillado
2dl mandarinsaft / 2 dl zumo de mandarinas
finrevet skall av 2 mandariner / la cascara de 2 mandarinas
4dl mel / 4 dl de harina
en klype salt / un pinco de sal
150g fargede sjokoladeknapper / 150g de lacasitos
Sett ovnen din på 200 grader. begynn så med å finrive skallet av to mandariner, bruk ett zesterjern. Press deretter ut saften av mandarinene dine til du får 2 dl, jeg trengte 4stk.mandariner, men nå er de spanske mandarinene betydlig større og saftigere enn de du får kjøpt i norge, så ta høyde for at du trenger litt flere.
Smelt så smøret ditt og la det avkjøles litt. Rør sukker, smør og vaniljesukker porøst. Ha så i saften fra mandarinene. Bland sammen melet, bakepulver, salt og mandarinskall for seg før du rører det sammen med resten.
Til slutt har du i de fargede sjokoladeknappene, jeg brukte noen som på spansk heter Lacasitos, de er som M men uten peanøttene. Bruk de du eller barna som skal spise muffinsene liker best.
Fyll muffinsformene dine 3/4 fulle og stek dem i ett muffinsbrett midt i ovnen din 15 - 18 minutter. Bruk en tannpirker for å sjekke om muffinsene dine er gjennomstekt ,om det ikke sitter røre igjen på tannpirkeren din når du drar den ut,er de ferdige. Avkjøl muffinsene dine på rist.
. Disse kan fint spises som de er , de smaker da best nystekte, eller du kan lage nutellafrosting som meg og forvandle dem til cupcakes. Til nutellafrostingen trenger du ;
50g smør / 50g de mantequilla
100g philadelpiaost / 100g de queso philadelphia
2dl nutella / 2 dl nutella
2dl melis / 2 dl de azucar glace
Visp alle ingrediensene godt sammen med hurtigmikseren. Pass på at smøret ditt er romtemperert og mykt. La frostingen stå i kjøleskapet en stund før du skal sprøyte den ut. Min ble veldig rennde denne gangen, så utsprøytingen ble det så som så med.Har laget denne frostingen før og da har alt gått bra, men det er vel typisk at når en får gjester så går noe galt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario