Jeg begynte med å lage gulrotkaken i langpanne etter denne oppskriften;
4dl sukker / 4dl de azucar
4 egg / 4 huevos
4dl mel / 4dl de harina
4ts bakepulver / 4 chucaraditas de levadura
2ts vaniljesukker / 2 chucaraditas de azucar avanillado
2ts olje / 2 chucaraditas de aceite
600g revne gulrøtter / 600g de zanahorias
Begynn med å skrelle og rive gulrøttene på ett råkostjern. Deretter pisker du en tykk eggedosis av eggene og sukkeret. Bland alle de tørre ingrediensene og sikt dem inn i eggedosisen, rør det hele godt sammen og ha i oljen. Til slutt vender du inn de revne gulrøttene, før du heller røren i en langpanne dekt med bakepapir. Stekes på nederste rille i ovnen ved 175 grader i ca 30 minutter. Følg med på slutten av steketiden, kaken skal ha en gylden brun farge når den er ferdig.
Oppskriften jeg brukte til ostekremen var denne;
100g smør / 100g de mantequilla
250g melis / 250g de azucar glace
200g kremost naturell / 200g de queso philadelpia
1,5ts vaniljesukker / 1,5 chucaradita de azucar avanillado
Alle ingrediensene skal være romtempererte, ha alt sammen i blandebollen din og visp det sammen på middels hastighet til du får en jevn krem. Sett kremen i kjøleskapet en stund før du skal bruke den, da er den normalt lett å pynte med, men det hjalp altså ikke meg denne gangen.
På grunn av varmen ble det heller ikke tid til å ta så mange underveis bilder, jeg turte rett og slett ikke å stoppe opp for å ta bilder i tilfelle kaken skulle skli ifra hverandre. Jeg tok desto flere bilder av det ferdige resultatet som dere kan se.
Ha en fin bakedag videre!
Fantastisk.... synes den var superfin å se på, samt at den ser yammi yammi ut.... men aldri i verden om jeg prøver meg på den.... hehe. Godt arbeide :)
ResponderEliminarKlem Monica J
Den ble kjempesøt :)
ResponderEliminarSå gøy.Må vel prøve en slik en dag jeg også.
Ha en fin dag.