sábado, 29 de octubre de 2011

Gravstøtter

Brownies slår ALDRI feil, ei heller på en Halloweenfest, dessuten er en god og seig brownie perfekt å skjære opp i akkurat de formene man måtte ønske. Denne gangen ble browniesen skjært opp som gravstøtter, med litt smørkrem og en Wilton tipp nr.2 , ble de ganske så fine spør du meg.
Skremmende gode er de også, om du vil prøve trenger du følgende;

              150g smør                /         150g de mantequilla
             250g sukker              /             250g de azucar
        120g brunt sukker         /          120g azucar moreno
      200g mørk sjokolade     /       200g de chocolate negro
               3ss kakao              /          3 chucaras de cacao
            2ss corn sirup          /           2 chucaras de sirope
              3 store egg            /              3 huevos grandes
           1ts bakepulver         /        1 chucaradita de levadura
         2ss vaniljeessens      /    2 chucaras de aroma de vanilla
                150g mel             /               150g de harina

Jeg fant selv oppskriften hos Det søte liv men gjorde noen små endringer underveis. Begynn med å smelte smøret ditt i en kjele, når det er gjort har du oppi brunt og hvitt sukker , den mørke sjokoladen, kakaoen og corn sirupen. Rør hele tiden mens det hele smelter sammen med smøret, når sukkeret har oppløst seg tar du kjelen av platen og lar den avkjøle seg litt. Pisk eggene dine sammen med vaniljeessensen og rør det godt inn i smør og sjokoladeblandingen, bruk den samme kjelen ,det går helt fint.
Deretter blander du bakepulver og mel , før du sikter det inn i smør og sjokoladeblandingen din, mens du rører jevnt hele tiden. Ha så røren i en liten langpanne 20X30 som er dekt med bakepapir. Sett formen midt i ovnen på 200 grader og stekes i ca 35 minutter, jeg stekte litt lengre men ovnen min er nå ikke engang den beste ,så følg med under steking kanskje du trenger mindre tid. La kaken avkjøles helt før du eventuelt deler den opp i gravstøtter.
Bruk en hvit smørkrem til å pynte dem med, skriv det du selv ønsker, siden dette er en veldig mektig kake lagde jeg ikke gravstøttene så store, derfor brukte jeg også en veldig liten tipp til å skrive på kakene med , wilton 2 tipp. Lager du større biter bruk en større tip.
Pyntet også med en hodeskalle i plast og noen gelee marker for å få ordentlig kirkegårdfølelse. Creepy spør du meg, de forsvat også fort under Halloweenfesten, men som sagt brownies kan ikke slå feil, selvom det også er skremmende antall kalorier disse inneholder, men nå er det jo Halloween bare en gang i året ,så nyt og kos dere.
                                                             Happy Halloween!
                                                           

No hay comentarios:

Publicar un comentario