lunes, 14 de octubre de 2019

Havrekjeks med kokos

Beklager at jeg faller ut herifra bloggen innimellom , det er absolutt ikke min hensikt ,men jeg har ett nett som kommer og går akkurat som det vil, så da blir det litt hipp som happ med innleggene her inne ,men det er absolutt ikke med vilje. Ha litt tålmodighet med meg så håper jeg at det meste er fikset snart. Men uansett i dag byr jeg på deilige havrekjeks akkurat i tiden til høststormene begynner og frister å sette seg med en god kopp varm drikke og kjeks.
Disse kjeksene smaker deilig og er enkle å få til,dessuten holder de seg godt ett par uker i en tett kakeboks. Om du vil prøve deg på disse trenger du følgende ingredienser til ca 30 kjeks:

              100 g havremel          /     100g de harina de avena
                   130g smør             /        130g de mantequilla
             75g brunt sukker         /      75g de azucar moreno
                      1 egg                 /                   1huevo
                   60g kokos            /                60g de coco
                    60g mel             /                60g de harina
                     1ts salt             /                  1cdta de sal
            1ts vaniljesukker      /         1cdta de azucar avanillado

Pass på at smøret ditt er romtemperert før du har det i en bolle sammen med det brune sukkeret. Pisk det godt sammen før du har i salt,vaniljesukker,mel, kokos og havremel. Ha deretter i egget ditt og pisk til du begynner å få en fast deig.
Neste steg på programmet er å forme en fast deig ved hjelp av hendene dine og trille små kuler som du legger på ett bakepapirkledt stekebrett.Pass på å ha litt avstand mellom kulene på stekebrettet ditt da de siger litt ut under steking.Havrekjeksen med kokos stekes deretter midt i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter.
Kjeksene dine er ferdig stekte når de begynner å få en gyllen farge i kantene, ta dem ut og la de avkjøles på stekeplaten. De kan fint nytes varme ,men smaker like godt når de blir kalde så her kommer det ann på tålmodigheten din ,om du klarer å vente med å smake til de blir kalde.
Som sagt kjempegode kjeks som holder seg godt i kakeboksen og kombinasjonen havre og kokos passer faktisk ypperlig i sammen. Vel jeg håper du fikk lyst til å bake og skulle mine nettproblemer fortsette så håper jeg dere har forståelse for at det er utenfor min kontroll og at dere kikker innom her iblandt for å sjekke om det har kommet noen nye oppskrifter.
                                         Ha en fin bakedag!

No hay comentarios:

Publicar un comentario