miércoles, 1 de mayo de 2019

Kladdkake med marshmallow lokk

Det blir enda en enkel kladdkake med sjokolade på bloggen i dag, de er så farlig gode og dessuten enkle å bake. Denne her er en favoritt hos barna da marshmallows er ett av favoritt godteriet.Jeg pleier å ha en pose med minimarshmallos stående i skapet og denne gangen fant de veien til en kladdkake med sjokolade,supergod kombinasjon.
Kladdkaker er jo veldig takknemlige å bake og det er en kake som alle liker, så jeg håper du vil prøve deg på denne.Om du vil baker denne trenger du følgende ingredienser ;

           125g smør               /        125g de mantequilla
            3dl sukker              /              3dl de azucar
            2ss kakao               /            2cda de azucar
           1 klype salt              /           un pincho de sal
       1ts vaniljesukker         /    1cdta de azucar avanillado
                3egg                  /                 3 huevos
             2,2dl mel              /             2,2 dl de harina
   150g melkesjokolade    /    150g de chocolate con leche
 150g mini marshmallow  /            150g de mininubes 
      

Begynn med å sette ovnen din på 175 grader. Deretter har du smøret og melkesjokoladen din i en ganske så romslig kjele,og smelter det hele på svak varme.
Rør godt om slik at du er sikker på at det ikke er noen klumper av sjokoladen igjen. La så blandingen avkjøles ett par minutter. I mellomtiden tar du frem en 24cm kakeform og smører den godt før du strør over litt kokos ,har du ikke kokos bruk vanlig hvetemel det fungerer like bra.
 Deretter har du i ett og ett egg og rører det godt sammen mellom hvert egg.Bruk en visp her trengs det ingen kjøkkenmaskin.Ha eggene rett i den samme kjelen,her snakker vi minimalt med oppvask kake;)
Mål så opp de tørre ingrediensene dine og rør dem inn i den samme kjelen,litt etter litt,til du får en jevn og klumpefri røre. Ha deretter i noen minimarshmallows og rør dem inn i kakerøren din før du heller den over i den smurte kakeformen din.
Bruk deretter en slikkepott til å jevne ut røren i formen din før du strør over minimarshmallowsene dine slik at de danner ett lokk over kakerøren din.
Kaken stekes så midt i ovnen i 25-30 minutter.Kaken skal fortsatt være litt kladdete i midten når den er ferdig, og marshmallowsen blir fryktelig klissete og seige , men de smaker himmelsk det kan jeg love deg.
Ha den så over på rist og la den avkjøles en stund før du nyter en bit herlig seig kladdkake.Som sagt ungene i huset var i ekstase.Ta deg tid til å sette deg ned å nyte en bit,en bit må man kunne unne seg selvom det er midt i uken.
Håper du titter innom meg her igjen snart og baker du noe ifra bloggen så setter jeg veldig stor pris på tilbakemelding.Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe som du vil se mere av på bloggen også.

Ha en fin bakedag videre!  


1 comentario:

  1. Hei! Hilsen fra Mauritius! Sjokoladekaker er de aller beste, og denne ser kjempegod ut. Må prøves.

    ResponderEliminar