viernes, 8 de febrero de 2019

Valentinestapas: Sprø salamihjerter med dipp

Fredag og som vanlig byr jeg på tapas, men i dag blir den selvfølgelig i Valentinsdagens tegn. En enkel tapas som alle kan klare å lage og som smaker godt og som selvfølgelig er hjerteformet Valentinesdagen til ære. Denne kan enhver som kan slå på ovnen lage, det er dessuten fort gjort ,så her er det bare å kjøpe inn ingrediensene og vente på Valentinesdagen💖 
Det blir en tapas av hver saltpølseskive du steker i ovnen så her kan du selv bestemme antallet, men jeg annbefaler deg å lage mange de har en tendens til å forsvinne farlig fort. Til denne valentinestapasen trenger du følgende ingredienser:

               saltpølse                     /                 salami
       2 ss creme fraiche            /      2cda de creme fraiche
            paprikapulver               /            pimenton dulce
              hvit pepper                /             pimienta blanca
             litt sirtonsaft                /              zumo de limon

Begynn med å sette stekeovnen din på 200 grader og legg bakepapir på ett stekebrett. Deretter bruker du en hjerteform og stanser ut hjerter i salamiskivene dine. Om du ikke er fans av Valentines dagen hopper du over dette og legger bare saltpølseskivene direkte på bakepapiret ditt.
Neste steg er å steke salamihjertene midt i ovnen i ca 5 minutter til de begynner å bli sprø og slipper på fettet. Ta dem deretter ut og legg dem over på litt tørkepapir slik at fettet suges opp og de avkjøles. 
De krymper gjerne litt under stekingen men det gjør ikke noe ,dessuten lønner det seg å følge med mot slutten av steketiden ,salamiskivene er veldig tynne og blir fort brent,så hold ett øye med ovnen.
Mens salamihjertene dine avkjøles blander du sammen dippen. Ha creme fraiche i en bolle , ha i paprikapulver og hvit pepper etter smak.Til slutt rører du inn saften fra 1/3dels sitron og dippen din er klar til å nytes.
Bare å dippe i vei og nyte,disse kommer dog med en advarsel om at de er fryktelig avhengighetsskapende, på ett blunk er de alle spist opp.Uten tvil får du poeng i boka om du serverer disse til din kjære på Valentinesdagen.
Stort enklere enn dette blir det ikke så nå håper jeg du har fått inspirasjon til Valentinesmat og titt gjerne innom snart igjen, jeg rekker enda noen Valentines oppskrifter før den store dagen.
Ha en super helg!


No hay comentarios:

Publicar un comentario