viernes, 7 de octubre de 2016

Tapas;Chevre med morellchutney

Fredag og selvfølgelig fredagstapas her på bloggen det har jo blitt en vane nå og jeg vet det er en del lesere som venter på disse tapas innleggene og det er utrolig morsomt. Skulle du ha ønske om en spesiell tapas er det bare å hyle ut i kommentarfeltet. Nå over til dagens tapas, nemlig chevre med morellchutney,en smaksbombe uten like i munnen.
Dette er en tapas som også krever minimalt med tid på kjøkkenet, om du har morellchutenyen på lur i kjøleskapet,og det kan være en fordel på fredagskvelden etter en lang uke.Om du vil prøve deg på denne tapasen trenger du følgende ingredienser:

        morellchutney        /     chutney de cerezas
   chevre medaljonger    /         queso de cabra
          små toast             /      tostas redondas

Jeg anngir ikke hvor mye du trenger i denne oppskriften, du trenger en chevremedaljong og en liten toast til hver tapas så her beregner du antallet selv. Det hele er såre enkelt, varm opp en stekepanne og ha chevremedaljongene dine i pannen.
Det holder med ca 10 sekunder på hver side i stekepannen ,ellers smelter medaljongene helt, legg så den varme chevre medaljongen på toasten din og til slutt har du morellchutneyen på toppen. Supergod tapas på under 5 minutter,det kan vel nesten ikke bli bedre enn det.
Selvsagt forutsetter det at du har morellchutneyen din ferdig, oppskriften på den finner du her på bloggen.Den er heller ikke vansklig å lage. Ellers kan du bytte den ut med annen chutney,det går også fint. Denne tapasen smaker ypperlig sammen med ett glass rødvin.
Håper du ble fristet til å prøve deg på noe annet enn den vanlige fredagstacoen,titt gjerne innom tapaskategorien her på bloggen for mere inspirasjon. Ønsker dere alle en trivlig helg og titt gjerne innom meg her snart igjen.
                                         Ha en fin helg!

No hay comentarios:

Publicar un comentario