sábado, 31 de octubre de 2015

To nye" i siste lita" tips til Halloween

Mine to innlegg med Tre "i siste lita" tips til Halloween og To "i siste lita" tips til Halloween her på bloggen har blitt mye besøkt de siste dagene, så det tyder på at det er flere en meg som trenger noen raske og effetive løsninger i en hektisk hverdag i blandt. Selv ble min dag i går veldig hektisk da vi hadde årets Halloweenparty for 35 unger her i huset.
Det ble dermed lang dag for ho mor i går, så lang at jeg helt glemte å poste fredagstapasen her på bloggen, men da blir det to raske tips til Halloween feiringen i dag som plaster på såret. Først ut er disse superenkle marshmallows monstrene, disse lager du på under 10 minutter når du har kjøpt inn det du trenger. Om du vil prøve deg på disse trenger du kun tre ting;

             marshmallows               /         nubes gigantes
     penn med spiselig blekk       /               boli edible
            cakepops pinner            /       palitos de cakepops

Begynn med å tegne skumle fjes på marshmallowsene dine, her er det kun fantasien som setter grenser, dette er også en ypperlig aktivitet for barn. Så trer du en cakepops pinne inn i marshmallowsen og vips så har du fiks ferdig Halloween godis til festen eller til knask eller knep barna som kommer på døra.
Neste i siste liten tips trenger en time eller to i kjøleskapet før de er ferdige, men selve jobben tar 10 minutter og er veldig enkel. Om du prøver deg på disse gelee monstrene trenger du følgende;

         små plastglass           /      vasos de plastico
           appelsingele            /       gelatina de naraja
            vaniljesaus             /               natillas
     permanent svart tusj     /          boli permanente

Begynn med å tegne skumle fjes på de små plastikkglassene dine, igjen her kan det være greit å få hjelp av småtroll. Lag deretter geleen som anvist på pakningen og fyll plastglassene 3/4 fulle. Sett dem så i kjøleskapet ett par timer eller til geleen har stivnet.
Når geleen har stivnet heller du litt vaniljesaus på toppen, gjør som jeg og bruk ferdigkjøpt vaniljesaus , da går det raskere enn om du lager egen. Jeg la litt oransj Halloween godteri på toppen som jeg hadde liggende, men det er slett ikke nødvendig. Som sagt nok ett raskt og greit i site lite tips til Halloween.
Vel håper disse kan komme til nytte i dag. Ønsker dere alle en fortreffelig og skummel Halloween,enten du sitter hjemme og åpner for de som går knask eller knep eller om du skal ut å gå selv. Kos dere og nyt lørdagen.
                                         Happy Halloween!
No hay comentarios:

Publicar un comentario