viernes, 6 de abril de 2012

Påskesjokolade

Dette er vel strengt tatt ingen oppskrift, men heller en ide til å fylle opp barnas påskeegg med. Jeg kjøpte for en tid tilbake en silikonform med påskemotiv, og den ble sammen med 4 snart 5 åringen brukt til å lage sjokolade til påskeegget her om dagen. Morsomt for både store og små. 
Dessuten krever det minimal innsats og resultatet smaker supert, for hvem liker vel ikke sjokolade. Har du ikke silikonformer kan du bruke isbitformer, det går like fint.
 Vi brukte hvit sjokolade til pappas figurer, mørk 70% sjokolade til mamma sine og melkesjokolade til de to minste. Bruk den du liker best. Så er det bare å smelte sjokoladen , helle den i formene og sette dem i fryseren i ca.10 minutter eller til de blir stive og kan klemmes ut av formene.
 Nytes med en gang eller spares til påskeegget, her i huset må det nok en ny ladning til om det skal komme noen i påskeeggene. Mamma har dessuten en annen ide om hva disse kan brukes til , men det får bli ett annet blogg-innlegg tror jeg. Kos dere med sjokoladen, det blir jo aldri feil med sjokolade , det er noe alle liker.
                                     Ha en fin påskedag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario