miércoles, 2 de octubre de 2019

Brownie med pistasjnøtter og bringebær.

Brownie må være en av de takknemligste kakene du kan bake, alle liker brownie og det er det ikke stort å si på sjokolade slår alltid ann.Denne versjonen inneholder godsaker som salte pistasjnøtter og friske bringebær og jeg kan love deg at den blir en sikker vinner på kakebordet.Den rekker dessuten til mange og er lett å bake så her er det bare å løpe til kjøkkenet.

Om du vil prøve deg på denne supergode brownien trenger du følgende ingredienser:

            300g smør               /           300g de mantequilla
   200g 70% sjokolade*     /       200g de 70% chocolate negro*
   100g kokesjokolade     /                100g de chocolate
                6 egg                 /                     6 huevos
             7dl sukker              /                 7dl de azucar
               6dl mel                /                 6 dl de harina
         200g bringebær            /        200g de frambuesas
       250g pistasjnøtter          /          250g de pistatcoes.

Begynn med å smelte smøret ditt i en kjele, når det er gjort blander du inn den mørke sjokoladen din i smøret og rører godt til det hele smelter og du har fått en jevn blanding , deretter lar du blandingen avkjøles litt. 
*Jeg brukte en mørk sjokolde som har bringebærsmak, men jeg vet ikke om den er å få tak i i hjemlandet,hvis du ikke finner noe lignende så bruk vanlig mørk 70% sjokolade ,det går like bra.
Deretter rører du sammen eggene og sukkeret for hånd, det er litt tungt men da får man jo trenet litt armmuskler. Det blir en veldig tykk blanding , men det er slik den skal være.Rør så inn den avkjølte smørblandingen og deretter hvetemelet.
Rør det hele jevnt før du rører inn pistasjnøttene dine, bruk saltede pistasjnøtter det setter en ekstra spiss på browniwn din.Hell så halvparten av røren over i en bakepapirkledt, 30x40, langpanne.
Deretter er det klart for å stikke ned bringebærene dine i røren,fordel dem jevnt utover brownien.Du kan bruke både frosne og friske bringebær,det blir like godt med begge deler.Neste steg er å helle resten av brownie røren din over bringebærene slik at de blir dekt til av røren.
Brownien stekes så midt i ovnen på 180 grader i ca. 35- 40 minutter, steketiden avhenger noe fra ovn til ovn så prøv deg litt frem.Buk en kakenål til å kjenne etter når den er ferdig stekt,den skal være litt klissete når den kommer ut men ikke deigete om du skjønner hva jeg mener.
La kaken avkjøles en stund i langpannen før du løfter den ut ved hjelp av bakepapiret. Skjær i passe store biter og server gjerne med litt vaniljeis om du vil ha enda noen kalorier med på kjøpet.
Som sagt er dette en kake som faller i smak hos alle,jeg lover deg at ingen kommer til å bli skuffet over denne. Salte pistasjnøtter setter virkelig prikken over ien. Om du prøver deg på denne oppskriften eller noen andre her inne ifra bloggen setter jeg veldig stor pris på tilbakemelding i kommentarfeltet ,både ris og ros oppskattes.Håper du finner veien innom her snart igjen for mere inspirasjon.
Ha en fin bakedag videre!1 comentario: