lunes, 25 de septiembre de 2017

Bananbrownie

Overmodne bananer er ett problem som stadig gjentar seg her i huset,og jeg regner med at jeg ikke er alene om det. Jeg liker ikke å kaste mat så disse overmodne bananene blir ofte del av mine bake eksperimenter,slik var det også denne gangen,og dette eksprimentet ble særdeles vellykket. Bananbrownie ble en suksess og til og med minstemann som ikke liker banan spiste med god appetitt.
Disse bananbrownisene er også lette å lage så her er det ingen unnskyldning,det er bare å løpe til kjøkkenet.Om du vil prøve deg å disse trenger du følgende ingredienser;

    120g hvit sjokolade     /    120g de chocolate blanco
            50g smør            /          50g de mantequilla
         100g sukker          /          100g de azucar
    2 modne bananer      /              2 platanos
             1 egg                /                 1 huevo
    1ts vaniljeekstrakt     /   1cdta de extracto de vanilla
        en klype salt         /            un pincho de sal
          150g mel             /            150g de harina
   litt melkesjokolade      /         chocolate de leche

Begynn med å ha smøret og sjokoladen din i en bolle og smelt det hele over vannbad.Pass på at du bruker en bolle som tåler litt varme. Når smøret og sjokoladen har smeltet rører du inn sukkeret.
I en annen bolle moser du bananene dine og pisker dem sammen med egget ditt.
Deretter rører du inn melet,saltet og vaniljeekstrakten i bananblandingen din, pass på at det ikke danner seg klumper av melet,pisk godt. Ha så til slutt i sjokoladebladingen din.
Hell så røren over i en bakepapirkledt ildfast form på 18x25cm,eller en langpanne om du skulle ha det på den samme størrelsen,brownien stekes deretter midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
Bruk en kakenål til å kjenne etter når brownien er ferdig,det skal ikke sitte noe rør igjen på kakenålen,med den kan godt være litt fuktig,tenkt på at denne skal ha brownie konsistens.Den kan fint spises som den er eller du kan dekorere den som meg med litt smeltet melkesjokolade.
Det er bare å smelte sjokoladen og ha den over kaken så er den klar til å nytes.Smaker nydelig og er som en brownie men med ett hint av banansmak.En super måte å bruke opp overmodne bananer på.
En sikker hit hos barna er den også siden den er såpass mild i smaken.Jeg fikk aldri prøvd om den kan fryses ned da det ikke ble noe igjen,så det får bli en annen gang.Altså ingen unnskyldning for å kaste mat her i gården.Håper bakelysten kom over deg nå og at du titter innom her snart igjen.
Ha en fin bakedag videre

No hay comentarios:

Publicar un comentario