lunes, 31 de julio de 2017

Mini bringebær ostekaker

Jeg er en stor fan av ostekaker,men disse kakene kan fort bli litt mektige så da jeg så at en av mine favoritt blogger Søta saker hadde postet individuelle ostekaker laget i muffinsformer var veien til kjøkkenet veldig kort.Disse mini bringebæt ostekakene er geniale,det eneste du bør være obs på er at det er umulig å slutte å spise disse,faren for å overspise er faretruende.
De smaker nydelig og den friske bringebærsmaken sammen med ostekaken er den perfekte kombinasjon. Du kan bruke både frossne og friske bringebær,så kanskje det er på tide å ta en tur i skogen og plukke noen bringebær. Om du vil prøve deg på disse mini bringebær ostekakene trenger du følgende ingredienser til ca 12 stykker;

        10 digestive kjeks           /       10 galletas digestive
              100g smør                 /      100g de mantequilla
                  2 egg                      /              2 huevos
               1dl sukker                 /           1dl de azucar
            1 vaniljestang              /          1 palo de vanilla
        400g philadelfiaost         /      400g de queso philadelfia
            2dl bringebær             /             2dl frambuesas

Begynn med å kjøre digestivekjeksen din i en foodprossesor til du får ett fint pulver. Ha i smøret og bland det med kjeks smulene og rør det sammen til en fast deig,pass på at du bruker romtemperert smør.
Fordel deretter kjeksdeigen i 12 store muffinsformer,bruk baksiden på en spiseskje for å trykke deigen godt ned.Sett muffinsformene i ett muffins stekebrett.
Deretter pisker du eggene dine sammen med sukkeret ditt og frøene ifra vaniljestangen. Ha deretter i philadelfiaosten din litt etter litt. Det er viktig at den også holder romtemperatur slik at du ikke får klumper i røren din.Pisk til du har en klumpefri røre.
Fordel deretter osterøren din i de 12 muffinformene før du fordeler bringebærene dine i muffinsformene. Som sagt før så kan du bruke både frossne og friske bringebær,det blir like godt med begge to.
Så er det klart for å steke mini ostekakene dine midt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.Mini bringebær ostekakene dine er ferdige selvom de ikke er helt stive,de skal være litt skjelvende i midten.La de avkjøles i muffins stekebrettet på rist og deretter i kjøleskapet til de stivner helt.
Så er det bare å lukke øynene ,ta en bit og nyte for fullt.Som sagt disse mini bringebær ostekakene er virkelig himmelske,de smaker så godt. En ny favoritt på min liste,og de kommer definitivt til å bli bakt igjen snart.
Håper du fikk lyst til å prøve deg på kjøkkenet nå,disse er super enkle å lage og såååå verdt en halv times tid på kjøkkenet.Titt gjerne innom her snart igjen det setter jeg pris på.
Ha en fin bakedag videre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario