lunes, 27 de octubre de 2014

Halloween funfetti kjeks

Barnas desidert favoritt kjeks her i huset , Funfetti kjeks har fått en liten Halloween vri over seg. De smaker fortsatt like godt , men utseendemessig har de Halloween forandret seg litt. De har fått fargen over alle Halloween farger nemlig oransj og svarte prikker istedet for flerfargede.
Fremgangsmåten og oppskriften er den samme som til vanlige funfetti kjeks, den eneste forskjellen er at du trenger litt oransj pastafarge og sjokoladestrøssel . Oppskriften og fremgangsmåten finner du her på bloggen. Når deigen din er ferdig blandet har du i oransj pastafarge til hele deigen din er oransj. Jeg brukte en 6-7 dråper.
Deretter vender du forsiktig inn sjokoladestrøsselet,du trenger også her 2 små "flasker" med sjokoladestrøssel ,det er ca 50 g strøsssel i hver. 
Trill så ut kuler som legges på ett bakepapirkledt stekebrett, husk å ha litt avstand mellom deig kulene da de under steking flyter utover. Halloween kjeksene stekes midt i ovnen på 190 grader i 10-12 minutter, når de begynner å bli gyllene rundt kantene er de ferdige.
Flytt så kjeksene over på en rist ved hjelp av en stekespade og la de avkjøles. Dette er en stor deig og du får ca 70 kjeks, men stol på meg når jeg sier at de forsvinner som ved magi.
 Dessuten kan de jo være kjekke å by småtroll og hekser på om det skulle komme noen å si knask eller knep på døra nå i disse Halloweentider. Om du vil følge mine Halloween forberedelser kan du gjøre det på instagram. Håper du fikk litt Halloween inspirasjon!
                                    Ha en skremmende dag videre!No hay comentarios:

Publicar un comentario