martes, 5 de agosto de 2014

Audun - håp om flere dager

I dag blir det ingen oppskrift her på bloggen,men jeg håper du leser videre allikevel og gjerne deler dette så mye som du bare kan og vil. Når noen trenger hjelp er det godt å kunne hjelpe og jeg prøver på denne måten å bidra med mitt også denne gangen ved å skrive om Audun her på bloggen, forhåpentligvis når jeg ut til noen som ennå ikke kjenner hans historie og som også vil hjelpe.
                                     
 Du har kanskje allerede skjønt det, det dreier seg om denne hersens sykdommen kreft. Vi alle kjenner noen og har hørt om noen som har mistet sine kjære eller som selv har vært syke. Jeg har det selv tett på meg .Det er like forferdelig hver gang og man føler seg til tide ytterst hjelpesløs. Men denne gangen kan du kanskje hjelpe litt. Audun 42 år gammel og pappa til to ,dessuten gift med Lise Lotte ,og det er Lise Lotte jeg kjenner fra mange timer på danseskolen sammen da vi var mye ,mye yngre. Lite ante vi da om at hun en gang skulle måtte se på sin kjære mann og tenke at hun mest sannsynlig må fortsette livet sitt uten ham. Dette er hverken den eneste eller den mest forferdelige historien om kreft som finnes, men det som gjør den litt annerledes er at Audun selv tenker mer på de som kommer etter ham med samme type kreft enn seg selv. Han har blandt annet samlet inn over 400 000 kroner til videre forskning på nyrekreft. Det kan du lese om her og her.
                                        ...
Men nå har det seg sånn at det er en type medisin som legene til Audun mener han kan forlenge levetiden sin med, men staten vil altså foreløpig ikke betale for den, hvor dumt jeg synes det blir skal jeg ikke ta opp her, men saken er altså at å få gjennomslag for slike ting i det offentlige kan ta tid, lang tid og det er nettopp det Audun ikke har. Derfor har nå venner av Audun opprettet en egen Facebook side som heter Audun - håp om flere dager. Stor summer har allerede blitt samlet inn , men han trenger fortsatt litt mere hjelp så kanskje du kan gå inn på facebooksiden her og like og dele den , og om du har annledning, bidra med en liten sum. Alle monner drar. Håper du tar deg tid ,kanskje vi sammen kan gi Audun noen flere dager sammen med sine kjære. Håper du tar deg tid til å enten dele mitt innlegg eller å dele og like facebooksiden, kontonummer og all info du trenger finner du på facebooksiden
                          ...                
Takk for at du tok deg tid til å lese innlegget og masse lykke til Audun og Lise Lotte.
      Husk å ta vare på hverandre og den tiden vi har sammen !

No hay comentarios:

Publicar un comentario