Om du syntes disse muffinsene ser fristende ut og vil prøve deg på disse trenger du følgende ingredienser til ca 14 stk banan og havremuffins;
2 bananer / 2 platanos
2 egg / 2 huevos
80ml agavesirup / 80ml de sirope de agave
en klype salt / un pincho de sal
1ts kanel / 1cdta de canela
2ts bakepulver / 2cdtas de levadura royale
2ts vaniljeekstrakt / 2cdtas de extracto de vanilla
250g gresk youghurt / 250g yogur griego
2dl melk / 2dl de leche
240g havregryn / 250g de copos de avena
Begynn med å sette ovnen din på 180 grader og gjør klar ett muffinsbrett med muffinsformene dine. Ha deretter egg og bananer i bakebollen din og pisk det godt sammen.
Neste steg er å ha i agavesirup,kanel,salt,vanijleekstrakt og bakepulver. Miks det godt inn før du vekselvis har i yoghurt og havregryn.
Til slutt har du i melken din,du skal nå ha en ganske flytende røre. Fyll deretter muffinformene dine 3/4 dels fulle ,jeg pyntet dem med en halv epleskive før steking, men den kan fint sløyfes om du ikke er så glad i eple.
Stek deretter muffinsene dine midt i ovnen på 180 grader i ca 30 til 35 minutter, kjenn etter med en stekenål om muffinsene dine er ferdig stekt. Stekenålen din skal komme tørr ut ,da er de ferdig stekte. Disse muffinsene er som sagt søtet med agavesirup og de blir litt mere kompakte en vanlige muffins,men de smaker veldig godt og så kan du ha litt bedre samvittighet når du spiser disse.
Nå vet du hva du skal gjøre neste gang du har modne bananer. Håper du fikk lyst til å bake noe nå,du skulle finne noe for enhver smak her inne på bloggen. Takk for titten og velkommen igjen.
Ha en fin bakedag!