Jeg lover deg at dette er en kake du ikke vil bli skuffet over ,smaker nydelig nå i høstværet sammen med en kopp kaffe eller te. Om du vil prøve deg på denne bjørnebær og skyr kaken trenger du følgende ingredienser;
1dl blåbær skyr / 1dl de skyr arandanos
50g smør / 50g de mantequilla
3 egg / 3 huevos
2dl sukker / 2dl de azucar
1ts vaniljesukker / 1cdta de azucar avanillado
3,5dl mel / 3,5dl de harina
2ts bakepulver / 2cdtas de levadura royale
1 klype salt / 1 pincho de sal
1ss valmuefrø / 1cda de semillas de amapola
2dl bjørnebær / 2dl de moras
mandelflak / laminas de almendras
perlesukker / azucar perla
Begynn med å sette ovnen din på 175 grader,deretter skyller du bjørnebærene dine godt og legger dem på litt tørkepapir slik at vannet forsvinner. Smelt smøret ditt og rør inn blåbærskyren i smøret.
Ha egg og sukker i bakebollen din og pisk til du får en tykk og god eggedosis. Bland mel,salt,bakepulver,valmuefrø og vaniljesukker sammen .Ha deretter i smør og skyr blandingen og melblandingen din vekselvis i eggedosisen mens du pisker videre på lav hastighet.
Når kakerøren din er silkemyk og klumpfri vender du forsiktig inn bjørnebærene ved hjelp av en slikkepott.Ha deretter røren over i en bakepapirkledt brødform.Stek så bjørnebær og skyrkaken din midt i ovnen på 175 grader i 30 - 35 minutter.
Kaken er ferdig stekt når kakenålen kommer tørr ut, ha så kaken over på rist med en gang,bruk det overflødige bakepapiret til å løfte den ut av brødformen. Den kan fint spises lunken ,men det er vanskelig å skjære opp da. La den avkjøles litt og den blir lettere å skjære opp.
Som sagt en kake du ikke kommer til å bli skuffet over,her i huset fikk den bein å gå på.Om det mot formodning skulle bli noe av denne kaken til overs så kan den fint fryses ned.Ut å plukke bjørnebær nå alle mann.Om du prøver deg på denne kaken hører jeg gjerne ifra deg i kommentarfeltet her under eller på instagram,navnet er det samme der.
Ha en strålende høstkveld!
No hay comentarios:
Publicar un comentario