Denne ukens tapas er derfor superskumle edderkopp ostesmørbrød,en tapas for de minste men også for de voksne om noen skulle være i tvil.Denne tapasen er dessuten enkel å lage så her er det bare å løpe til kjøkkenet for litt Halloween stemning. Om du vil prøve deg på denne tapasen trenger du følgende ingredienser;
loffeskiver / pan bimbo
saltpølse / salami
tomatsaus / salsa de tomate
gulost / queso
sorte oliven / aceitunas negras
Begynn med å lage sirkler av loffeskivene dine,det gjør du enkelt ved å presse et glass ned i skiva og skjære rundt.
Neste steg er å ha på tomatsaus på hver loffesirkel,deretter saltpølse og gulost. Bruk det samme glasset til å trykke ut sirkler i gulosten også.
Jeg skriver ikke noe antall på ingredienslista her da du beregner en loffskive,en halv salamiskive og en osteskive på hvert eddekoppsmørbrød.Deretter er det klart for å lage en eddekopp på toppen.
Del en sort oliven i to ,den ene halvdelen blir edderkoppens kropp mens den andre delen deler du opp i 6 tynne remser som blir edderkoppens bein. Jeg tror du lett skjønner hva jeg mener av å se på bildene.
Deretter steker du ostesmørbrødene på 225 grader i ca 10 minutter midt i ovnen, til osten begynner å bolbe opp litt.Så er det bare å gjøre seg klar til å nyte,vær klar for å motta stående applaus fra de yngste i heimen om du serverer disse. De blir garantert populære.
Litt skremmende men supergod klassisk ostesmørbrød smak, en liten tapas som fint kan nytes nå en fredagskveld i disse Halloween tider. Håper denne falt i smak og vil du se flere Halloween tips ifra meg trykker du bare her for å komme til bloggens helt egne Halloween kategori.
Ha en skremmend god fredag!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario