De smaker nydelig og den friske bringebærsmaken sammen med ostekaken er den perfekte kombinasjon. Du kan bruke både frossne og friske bringebær,så kanskje det er på tide å ta en tur i skogen og plukke noen bringebær. Om du vil prøve deg på disse mini bringebær ostekakene trenger du følgende ingredienser til ca 12 stykker;
10 digestive kjeks / 10 galletas digestive
100g smør / 100g de mantequilla
2 egg / 2 huevos
1dl sukker / 1dl de azucar
1 vaniljestang / 1 palo de vanilla
400g philadelfiaost / 400g de queso philadelfia
2dl bringebær / 2dl frambuesas
Begynn med å kjøre digestivekjeksen din i en foodprossesor til du får ett fint pulver. Ha i smøret og bland det med kjeks smulene og rør det sammen til en fast deig,pass på at du bruker romtemperert smør.
Fordel deretter kjeksdeigen i 12 store muffinsformer,bruk baksiden på en spiseskje for å trykke deigen godt ned.Sett muffinsformene i ett muffins stekebrett.
Deretter pisker du eggene dine sammen med sukkeret ditt og frøene ifra vaniljestangen. Ha deretter i philadelfiaosten din litt etter litt. Det er viktig at den også holder romtemperatur slik at du ikke får klumper i røren din.Pisk til du har en klumpefri røre.
Fordel deretter osterøren din i de 12 muffinformene før du fordeler bringebærene dine i muffinsformene. Som sagt før så kan du bruke både frossne og friske bringebær,det blir like godt med begge to.
Så er det klart for å steke mini ostekakene dine midt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.Mini bringebær ostekakene dine er ferdige selvom de ikke er helt stive,de skal være litt skjelvende i midten.La de avkjøles i muffins stekebrettet på rist og deretter i kjøleskapet til de stivner helt.
Så er det bare å lukke øynene ,ta en bit og nyte for fullt.Som sagt disse mini bringebær ostekakene er virkelig himmelske,de smaker så godt. En ny favoritt på min liste,og de kommer definitivt til å bli bakt igjen snart.
Håper du fikk lyst til å prøve deg på kjøkkenet nå,disse er super enkle å lage og såååå verdt en halv times tid på kjøkkenet.Titt gjerne innom her snart igjen det setter jeg pris på.
Ha en fin bakedag videre!