Denne kaken er lettlaget og smaker fantastisk og er du mojito fan som meg så må denne bakes straksens. Jeg bakte den første gang til mitt 40 årslag i fjor,og den blir stadig bakt igjen.Til denne supre mojito iskaken trenger du følgende ingredienser til bunnen;
100g pretzels / 100g de pretzels
75g smør / 75g de mantequilla
Til selve kaken trenger du følgende ingredienser;
250g philadelfiaost / 250g de queso philadelfia
150g sukker / 150g de azucar
2lime / 2 limas
frisk mynte / menta fresca
5dl fløte / 5dl de nata
2ss melis / 2cda de azucar glace
Begynn med å lage bunnen til iskaken din.Kjør pretzel til smuler i en food processor og smelt smøret ditt.Bland de to sammen og trykk så deigen ut i bunnen på kakeformen din.Jeg brukte en 23cm form.Sett bunnen i fryseren i 20 minutter. Deretter begynner du med å finrive skallet på limene dine og så presser du saften ut av limene dine og har det i en bakebolle.
Deretter kjører du myntebladene dine i foodprossecoren din og har de i den samme bakebollen,sammen med sukker og philadelfiaosten. Rør det hele godt sammen.
Deretter er det klart for å hardvispe fløten din. Sett den i fryseren i 10 minutter før du pisker den opp til en tykk krem med 2 ss melis i.Vend deretter kremen inn i osteblandingen din og hell det over den nå kalde kakebunnen.
Bruk en slikkepott til å jevne til overflaten på kaken og sett den så tilbake i fryseren og la den stivne helt, det tar ca 40 minutter. Så er det bare å glede seg til å nyte av denne friske og supergode mojitoiskaken.
En ny favoritt hos meg og dessuten en fin kake å ha i bakhånd til ferien da du ikke trenger stekeovn til denne,det kan jo være en fordel noen ganger.Som sagt annbefaler jeg denne på det sterkeste,prøver du deg på denne blir jeg glad for å høre hva du syntes.Titt gjerne innom her snart igjen og takk for besøket for denne gangen.
He en fin bakedag !
No hay comentarios:
Publicar un comentario