Den får en nydelig rosa farge også,så det er bare å løpe til kjøkkenet å sette igang. Om du vil prøve deg på denne iskaken trenger du følgende ingredienser;
5dl fløte / 5dl de nata
400g kondensert melk / 400g de leche condensada
5 dl bringebær / 5dl de frambuesas
100g melkesjokoladeflak / 100g de chocolate con leche
noblessesjokolade / chocolate Noblesse
Begynn med å stivpiske fløten din til du har en tykk og god krem. Rør så inn den kondenserte melken din litt etter litt med en slikkepott.
Kjør så bringebærene dine til puree ved hjelp av en stavmikser. Du kan bruke både friske og frosne bringebær eller en kombinasjon av begge. Ha deretter bringebærpureen og melkesjokoladeflakene dine i bakebollen og vend alt inn.
Finner du ikke ferdig kjøpte melkesjokoladeflak ,som jeg brukte, kan du fint bare finkutte 100g melkesjokolade selv og bruke den. Ha deretter røren i en 20 cm kakeform og sett den i fryseren i 15 minutter til den begynner å tykne litt.
Ta deretter formen ut og pynt med Noblessekjeksen ved å stikke den halvveis ned i røra i ett fint mønster. Sett deretter iskaken tilbake i fryseren til den er gjennomfrossen,det skulle ta 4-5 timer.
Så er det bare å glede seg til å nyte,la gjerne iskaken stå på kjøkkenbenken i 5 minutter før du skjærer den opp da rekker den å bli passe myk slik at det er letter å dele den opp.
Håper du prøver deg på en av de mange iskakene jeg har bydd dere på her på bloggen i juni og at du titter innom snart igjen ,det vil bli litt variert innhold ,noen tapas før det også blir en liten ferie her på bloggen.
Ha en fin bakedag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario