Smaker deilig av pepperkaker og den mørke sjokoladen gir en ekstra touch til pepperkakesmaken. Om du vil prøve deg på circa 40 stk av disse pepperkakesnittene trenger du følgende ingredienser;
4dl havregryn / 4dl de copos de avena
3dl mel / 3dl de harina
2ts bakepulver / 2cdtas de levadura royale
1,5dl sukker / 1,5dl d azucar
0,2ts salt / 0,5cdta de sal
1ss kanel / 1cda de canela
1ts malt kryddernellik / 1cdta de clavo molido
1,5ts malt ingefær / 1,5cdta de jenjibre molido
1 egg / 1 huevo
1dl kefir / 1dl de kefir
50g smør / 50g de mantequilla
ca 150g mørk sjokolade / ca.150g de chocolate negro
Sett ovnen din på 220 grader. Ha alle de tørre ingrediensene i en skål og rør dem sammen.
Når du har skåret opp i snitter setter du stekeplaten tilbake midt i ovnen i ytterligere 10 minutter.Skru deretter av ovnen din og sett ovnsdøren på gløtt ved hjelp av en sleiv eller lignende og la snittene stå i ovnen til den blir kald.Deretter smelter du den mørke sjokoladen din,enten i mikroovn eller ved hjelp av vannbad og dypper halve delen av pepperkakesnittene i sjokoladen.
Om du vil kan du pynte med litt julestrøssel som meg,men de smaker like godt uten altså. Når sjokoladen har stivnet bør pepperkakesnittene oppbevares i kakeboks,gjerne litt kjølig slik at sjokoladen ikke smelter igjen. De holder seg fint i 2-3 uker,men jeg tviler på at de varer så lenge.
Håper du fikk lyst til å prøve deg på disse,og om du gjør det blir jeg veldig glad for å høre hva du syntes,enten i kommentarfeltet her inne på bloggen eller via Instagram,hvor jeg også går under navnet Bakemester Snipp.
Ha en fin førjulsdag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario