Disse kjeksene er dessuten utrolig lette å lage og det tar bare en halv time fra du begynner til du har ferske spiseklare kjeks.Barna elsker dem og jeg skal innrømme at jeg har da spist noen jeg også. Om du ble fristet til å prøve trenger du følgende ingredienser;
125g smør / 125g de mantequilla
1,5dl sukker / 1,5dl de azucar
1,5dl brunt sukker / 1,5dl azucar moreno
1 egg / 1 huevo
en klype salt / un pincho de sal
2ts vaniljesukker / 2cdtas de azucar avanillado
0,5ts bikarbonat / 0,5cdta de bicarbonato
ca 5 dl mel / ca 5 dl de harina
1dl M&M / 1dl de M&Ms
Begynn med å sette ovnen din på 180 grader. Ha deretter det romtempererte smøret ditt i en bakebolle. Bruk alltid romtemperert smør og egg når du baker, om ikke oppskriften ikke tilsier noe annet. Ha deretter resten av ingrediensene utenom melet i den samme bakebollen og rør det hele godt sammen.
Ha deretter i melet litt etter litt , se ann melmengden din, du skal få en fast deig , men den er samtidig ganske klissete. Rør deretter inn M&Mene dine med en slikkepott, ikke rør for mye når du har dem i da de lett avgir farge på deigen.
Deretter steker du kjeksene midt i ovnen i ca 15 -20 minutter, følg med underveis. Kjeks pølsene er ennå myke når de er ferdige , det bobler litt i dem. Ta dem ut av ovnen og la de avkjøle seg ett minutt eller to før du bruker en skarp kniv og deler dem opp i passe store lengder.La så kjeksen avkjøles på rist. Ikke vent for lenge med å dele dem opp , for da får du to gigantiske kjeks i stedet for ca 30 M&M pinner.
Disse fant jeg oppskriften på i Hembakat , ett svenskt bakeblad som gir utrolig mye inspirasjon. Falt som sagt veldig godt i smak hos det yngre testpanelet her i huset. Dessuten veldig enkle å bake og du får mange kjeks utav den samme deigen, det blir ca 30 M&M pinner.
Oppbevar kjeksene i en tett kakeboks og de holder seg fint i opp til 14 dager. Håper du fikk lyst til å bake , om du vil følge meg på Instagram for mere matinspirasjon og hverdagsliv ifra spania så gjør gjerne det. Heter Bakemester Snipp der også.
Ha en fin mandag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario