Dessuten er denne tapasen utrolig enkelt å forberede og det kan jo være en fordel på fredagskvelden etter en lang uke. Du trenger heller ingen ovn eller andre finurligheter ,så denne tapasen kan nesten lages hvor som helst og når som helst. Du trenger følgende ingredienser;
plommer / ciruelas
serrano skinke / jamon serrano
tannpirkere / palillos
Det er det hele,denne tapasen trenger vel knapt noen instruksjoner , men de kommer nå i alle fall i tilfelle noen skulle være i tvil.
Begynn med å vaske plommene dine, alle typer plommer kan brukes men det er en fordel om de er litt "faste" i fisken. Del hver plomme i to og fjern steinene. Del deretter halvdelene igjen. Så finner du frem serrano skinken din. Jeg vet at du får kjøpt vakumpakket i flere butikker i norge nå om dagen. Jeg annbefaler deg å kjøpe den dyreste , rett og slett fordi det er den beste. Serrano skinkens kvalitet og pris går nemlig hånd i hånd.
Det er imidlertidig viktig å la skinken "puste" litt om den er vakumpakken, pakningen bør åpnes minst 20 minutter før den skal spises. Strekk skinkeskivene ut og rulle en bit plomme inn i hver skinkeskive. Stikk så tannpirkeren igjennom for å holde serrano skinken på plass og vips så er du ferdig.
Vær klar over at disse er avhengighetsskapende så det kan være lurt å lage mange. Håper du ble inspirert til å prøve noe nytt, for mere inspirasjon kan du gjerne følge meg på instagram, Bakemester Snipp er navnet der også.
Ha en fin fredag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario